Sürekli bir yere gidince haber vermek zorundayım kafam essinde kapıyı açıp da çıkayım yok saat kaç olursa olsun bir hesap veriyorum akşam max 10 sonrası sorun olmaya başlıyor evde sürekli rahatsız ediliyorum çat pat odaya girmeler vb asla saygı yok kötü günümde zaten yanımda değiller mutlu olduğum bir şeyi yapmam da batıyor ben bu giriş çıkış saatinden çok yoruldum artık sizce ne yapmalıyım hiç hesap vermeden istediğim saatte eve gelsem bana saygı duyarlar mı 18 yaşındayım bu eve geliş saatini nasıl esnetebilirim saat 1 2 bazen 3 4'te gelmek istiyorum bunu da haftada iki üç kez yapmak ama ailem çok muhafazakar bu arada yaşadığımız şehir İzmir yani burada normal çok karışmazlar kızlara şimdi ne yapayım yavaş yavaş giriş çıkış saatlerimi ondan on bire on birden on ikiye mi çıkarayım yoksa direkt istediğim saate mi geleyim dayaklık olurum hatta baya döverler beni kısıtlamaya çalışırlar her türlü yolu denerler ama akıllanmadığım ve yine geç geldiğimi görürlerse durulurlar mı ne diyorsunuz ne yapmalıyım geç gelmek için bir çözüm bulun lütfen
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer