Eşim 10 aylık oğlunu 15 gündür bir kez arayıp sormadı, zaten çocuğun hiçbir şeyiyle ilgilenmezdi sadece para verirdi, oğluyla bana sahip çıkacağına annesiyle kardeşine sahip çıkarmış öyle dedi…
2 ay
Eşim 10 aylık oğlunu 15 gündür bir kez arayıp sormadı, zaten çocuğun hiçbir şeyiyle ilgilenmezdi sadece para verirdi, oğluyla bana sahip çıkacağına annesiyle kardeşine sahip çıkarmış öyle dedi…
Evladın her zaman başka olduğunu düşünürüm. Evet anne babanın , kardeşin de yeri başka tabiki ama evlat bambaşka. Evlat çekirdek sen onu besler ve yetiştirirsin. Yaptığın her ihmalkarlık sorunlu bir davranışı tetikler çocukta o yüzden bu kötülük yapılmamalı çocuklara kurutmaya değil meyve verdirmeye çalışılmalı..
Gözümün içine bakarak başka kadın sıkıp ondan yaparım çocuk s.. git size sahip çıkacağına annemle kardeşime çıkarım dedi…. Dışarıya da o kadar iyi insan profili çiziyor ki herkes onu dört dörtlük sanıyor
Dışarıya gösteremez zaten böyleleri kendini kötü olarak çünkü pohpanmayı da sever aynı zamanda yazık böyleleri baba olmamalı
Evet dışardan şimdi sorsan ben suçluyumdur o çocuğu arayıp soruyor ilgileniyordur analı oğullu böyle anlatırlar
Karakter meselesi işte
Karakter falan yok bunda… Çok acı
Karakter her insana nasip olmuyor maalesef
Burada konu “kimi daha çok seviyor”dan çok sorumluluk aslında 💔 Bir erkek için eşi ve çocuğu artık kendi kurduğu aile demek. Önce onlara emek vermesi gerekir 👨👩👦
Eşinin çocuğu arayıp sormaması çok yaralayıcı. Kendini suçlama. Sakin bir zamanda oturup net şekilde duygularını anlatman iyi olur 💬 Eğer değişim olmazsa kendi ve bebeğin için B planı düşünmen gerekebilir 💔🧡
Cevap
7Cevap
Çocuğu önemli olmalı gadası
Allah kurtarsın bacım tam zebani tipe denk gelmişin.
allah kurtarsın yanlış seçiminin bedeli bu olmuş demekki
Boşanacaksın. O evlilik evlilik falan değil. Tamam annesi önemli. Ama evli bi adam olduğunu yuvasının önceliği olduğunu unutmayacak.
Çocuk olmadan önce yine beni koruyordu annesine karşı çocuk oldu tamamen değişti benim hiç önemim kalmadı hep annesinin karşısında ezdi… Annesi çocuktan sonra bunun iş yerinde çalışmaya başladı 2 ay önce eşim bana sen benden para çaldın dedi, en son tartışmamızda da bana orsssp dedi (hep namusum konusunda güvendiğini söylerdi) o kelimesi bende sondu zaten çıktım geldm babamın evine
Direk gidip davayı açayım demi
Beynim durdu yemin ederim…
Öyle bir adamdan niye çocuk yaptın sen de suç sende
Çocuğu her zaman tabiki
Tam evlenilmeyecek tipler evleniyor evlenilecek tipler bekar bekliyor...
Yemin ederim o kadar ilgili ve sevgi doluydu ki…. Gözümün içine bakarak başka kadın sıkıp ondan yaparım çocuk s.. git size sahip çıkacağına annemle kardeşime çıkarım dedi…. Dışarıya da o kadar iyi insan profili çiziyor ki herkes onu dört dörtlük sanıyor
Maalesef öyleleri de var haklısın
eşin baya zeki
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?