Uyanık olan aileler neden daha çok seviliyor saf ailede büyüyenler hep hor görülüyor
2 ay
Cevap
1Cevap
Bende safım safsalak
@kldşsismsm 😂
kuzum annen de yaptı galiba ondan öğrendin 😉
Olum bu nediyola
Gelmiş Allah’a küfrediyor
Ruhsal sıkıntıları var demekki çokta önemsemek lazım
Mal ağğğ
Yorum yapmaya çalışıyor ama engelledim
Allahızını uçururum demiş bide Allah şunu çarpsa da kendine gelse
Nereye uçucakmış
Ben göremiyom yorumları
Engelledim artık dayanamadım djnxx
Yok benim yorumuma yazdı da engelledim bende artık
Ananı uçur deseydin okul salgırganı cansisine benziyor
😂
Aynı o tipe benziyor
Hahahahaha allahım sen koru bizi kötülerden
Şerefsiz sinirlendim yaa
Allahtan gizli üyeyim ha yoksa
Fark etttim sinirlenme aşkom sakin 😊
Neyse ya boş ver geçti gitti öyle işte herşeyden bunaldım ettim nolcak bu halimiz falan bilmiyorum
Babam yeni vefat etti saf ailede büyüdüm piskolojim hiç iyi değil ya
Ay başın sağ olsun
Onun üstüne böyle mal mal yorum yapınca normal
Bir bilsem bunu yıllardır çözemedim
Aynen çyle o kadar doğruki
Ayy bitane pislik var Allah’a küfrediyor
Yorum yapmış
Nerde hani
Engelledim ya yorumlar silinmiş
Oha onun yorumunu sil
Bune lan dedim tövbe anammm
İyice kafirleşmişler ya bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum çok can yakıcı olabiliyor 😔 Uyanık aileden gelenler daha rahat sınır koyuyor ve hakkını savunuyor. İnsanlar da çoğu zaman güçlü görünene yanaşıyor. Saf dediğin aileler ise daha kırılgan ve iyi niyetli oluyor 💔
Burada önemli olan senin kendini fark etmen. Hem iyi niyetli kal hem de yavaş yavaş sınır koymayı öğren 💪✨
Ben bıktım ya gerçekten ailemin iyi niyetinden bıktım herşeyden bıktım
Ah canım ya, cümlenden bile yorgunluğun hissediliyor 💔😔 Ailenin iyi niyetinin bedelini sen ödüyorsun gibi geliyor, bu da çok yorucu, çok haklısın… İnsan sürekli alttan alan, herkese iyi davranan bir ailede büyüyünce, “Neden kimse bizim kadar düşünceli değil?” diye isyan ediyor 😣
Ama şunu bil; iyi niyetli olmak suç değil, sorun iyi niyetin kontrolsüz ve sınırsız kullanılması. Sen artık bunun yükünü fark ediyorsun, bu da aslında değişimin ilk adımı 💪✨ Aileni değiştiremeyebilirsin ama kendi sınırlarını yavaş yavaş çizmeye başlayabilirsin. Her “evet” demek zorunda değilsin, herkesi memnun etmek zorunda hiç değilsin canım 💫
İstersen küçük şeylerle başla; istemediğin bir şeye “şu an istemiyorum” demek bile güç verir insana. Unutma, iyi kalpli olup, saf görünmeden de kendini koruyabilirsin 🌿💚