Annemden sonra evde duramıyordum, hafta sonları ananemlere gidiyordum, teyzem bana iftira attı. Niye bir teyze böyle yapar?
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Konuşma bidaha
Beni takip ettiriyor
Gizliden. arkasında iz bırakmıyor. herkese para yediriyor
Nasıl bir akraba düzeni?
Ya dayımın kızı yaklaşıyodu bana tryzeme bbişeyler batıyodu. dayımın kızı sevgilimi öğrendi anlattım gidp teyzeme anlatıyor gizliden ağzımdan laf alarak. teyzemde bana namuslu ayağına yapma kendimi efendi gösterme sevgilinle s.. mişsin dedi bana
Hem yalan sevgilimle sadece elele tutuştuk. hemde teyzem dul ilçede vermediği kişi kalmadı. hemde beni sürekli gizliden takip edip takip ettiriyor
Hayır sadece elele tutuştum
Diyorum ya
Sevgilimi yatağa atmaya çalışıyordu bir de
Öyle bişey yapmam da yaptım diyelim bu onu ne ilgilendirir? Niye ne hakla beni takip ettiriyor takip ediyor dayımın kızına para yedirip ne hakla üstüme gönderiyor
Evet önceki sevgilimle ve dayımın kızının ergen sevgilisiyle yattı kendisi 50 yaşında. ben ciddi ilişkilerimden hep onun yüzünden ayrılıyorum. şimdiki sevgilimi tanıştırmadım ana hep peşindeydi
Ya ne vermesi tevbe. diyorumki teyzem kimki kendimi ne sanıyor gözümde de hiç değeri yok artık
Kiminle konuşsam gidip numarasını bulup kendini beğendirmeye beni kötülemeye çalışıyor. kim olursa olsun bunu yapıyor. amacı yok ya da ben amacını çözemiyorum. benle dayımın kızına hayatı zehir ediyor. her tarafını yaptırmış bizimle aşık atıyor erkeklere nude fotolar atıyor
Bizimle yarış halinde ve ilişkileri bozuyor
Konuştuğunda sen iftiracısın şimdide böyle mi diyorsun hasta diyor. anamla babamla benimle ilgili geçmişte ne duymuşsa yüzüne vurup konuyu saptırıyor. sen zaten delisin diyor bana sana kim inanır diyor. herkese benim deli olduğumu aöylüyor ki öyle değilim öğretemenim öyle olsa çalışamazdım Allahıma şükür ilaç kullanmadım o sürekli psikiyatrik ilaç kullanıyor. kullanmadan öncede böyleydi. doğduğumdan beri bana takık. ve bana diyor ki Allah bilyor neler yapmışsın sevgilinle neden saklıyorsun neden inkar ediyorsun kendini niye efendi gösteriyosun. söyledikleri bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teyzenden böyle bir şey duymak çok yaralayıcı olmalı 💔 Hele anneni kaybettikten sonra sığınacak yer ararken bu yaşanınca güvenin de sarsılmış 😔 Birçok insanda kıskançlık, önyargı, bastırılmış öfke olabiliyor ve bunu en zayıf gördüğü kişiye yöneltiyor. Bu senin suçun değil ❤️ Kendini korumaya ve alanını çizmeye hakkın var 💪✨