19 yasinda hic flort bile yasamamis, asosyal ve mutsuz biri kendini gercekten degistirebilir mi?

Biraz içimi dökmek 19 yaşındayım ve kendimi boşa yaşıyor gibi hissediyorum öncelikle hala glow up denen şeyi geçiremedim berbat bir fiziğim çocukken aile içinde yaşadıklarım annemin üzerimde kurduğu baskı diğer kardeşlerime karşı böyle değil çünkü beni bastırmak kolay 2 3 yıl önce makyaj yapmaya başladım onu da yeni yeni hazmetti onun dışında çocukken okul ortamında yaşadığım dışlama ve zorbalık (çok iyi anlaştığım arkadaşlarım da oldu) beni zamanla çok sessiz içine kapanık asosyal birisi yaptı eskiden o neşeli durmadan konuşan kız yok artık beni her tanıyan suratsız soğuk olduğumu düşünüyor ama ben bu hale zamanla yaşadıklarımla geldim mesela 19 yaşında sevgiliyi geç flörtüm konuştuğum bir erkek bile olmadı çünkü hiç bir erkek bana o gözle bakmadı ve ben de hiçbiriyle konuşmaya cesaret edemedim çünkü benden sıkılacağını hiç sevmeyeceğini düşündüm çünkü benim bir hayatım yok işe git eve gel maaşın yatınca da önce yarısı eve çünkü evin başka geçim kaynağı yok arada bir avmye git gel bu kadar ve bundan nefret ediyorum ama bunu düzeltmek için de hiçbir şey yapmıyorum aslında yalnızlığa alıştım ama kendimi değiştirmek istiyorum ama bu nasıl mümkün olur bunca yaşadığım şeyden sonra sonra bana senin ne derdin var ki diyorlar

19 yasinda hic flort bile yasamamis, asosyal ve mutsuz biri kendini gercekten degistirebilir mi?