Hem uzaklaştırma kararı hem de boşanma davası açmak istiyorum
2 ay
Cevap
12Cevap
Boşanmak hakkın ama yine dikkatli ol adamı kızdırıp sana bir şey yapmasına izin verme anlaşmalı şekilde yap
Ben bidaha yüzünü görmek istemiyorum polis avukat görsün benim yerime yeter artık
Tatlım öfke ile karar verme insanlar zaten psikolojisi bozuk mantıklı hareket et onu diyorum
Valla benimde psikolojim bozuk bozuldu artık ben kendisine zarar vermeden bitirmek istiyorum az daha yanında dursam aklıma kötü şeyler geliyor benimde katil olabilirim belki bende diye
Anladım Allah yardımcın olsun yine de sen mantıklı hareket et 🙂
Amin mantıklı nasıl hareket edebilirim kendisini görmeden boşanayım istiyorum oturup konuşulucak insan bile değil benim karşımda
Aracı koy araya samimi ortak arkadaşlarınız varsa tabi
Onu sakinleştirerek ikna et diyorum şöyle düşün bir ateş var ve sende o ateşe üfürürsen inatla daha da gürleşir o ateş o yüzden ılımlı yap kendin için köprüyü gecene kadar
Kimseyi karıştırmak istemiyorum onlar barıştırmaya uğraşıyor anca arkadaş akraba
Sağ duyulu hareket et sonuçta bir dönem yaşadın onla huyunu suyunu biliyorsun az çok
Ben o ateşten uzaklaşıyorum üstüne gidip konuşmadan bile ama napcak beni öldürücekmi böyle boşandım diye
Tatlım binlerce kadın cinayetleri oluyor yani karşın da ki ayı ise yapacak bir şey yok 🤷🏻♂️
Kendinide yakar hapislerde çürür ömür boyu
Neyse kurda sormuşlar ensen niye kalın demiş kafamın kalın olmasıdan iyidir
Aklı olan hiç evlenmez varya soğudum gencecik yaşımda
Sen kötüye denk gelmişsin tatlım herkes aynı değil
İyiler çok az kötü şeytan dolu etraf
Bilmem bunu demek için insan ilk önce kendini tanımalı
Kendini bile tanıyamaz oldun kötülerin sayesinde
Allah yardımcın olsun psikolojik desteğe ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan sosyal kurumlardan talep et
Amin saol ama ben gittim kaçkere sorun ben değilim
Anladım kendini iyi hissetmen için söyledim 🙂 sen yine de sağ duyulu ol bu devirde ki insanların ruh sağlığı hiç iyi değil
Gerçektende öyle kim kimi öldürürse
Yani ortam gergin hukuk sistemi maalesef uyuyor cezalar caydırıcı değil
Hiçmi hiç iyi zamanda yaşamıyoruz zaten orası belli en iyisimi uzak durucaksın psikopatlardan tamamen
Yani eyvallah deyip yoluna bakacaksın çünkü millet hemen bir şey onu parlatmasını bekliyor bir anlık tepkin öfken bir çok sonuca katlanmana sebep olacak
Dünya noldu böyle ben anlamıyorum noluyor bu insanlara anlamış değilim küçücük çocukların elimde bile koca koca silah tüfek okullarda nedir bu
İşte diyorum ya toplumsal ahlak çöküşü yaşıyoruz
her şey normalleşmiş aldatmalar şiddet her şey var artık
Bu sadece gördüklerimiz bide bunun çıkmayan boyutu var
Maraşta ki çocuğu görmedin mi ruh sağlığı iyi değil yani görüntüleri falan çıkmış trans hareketleri varmış
Dünya çalkalandı ya duymayan görmeyenmi var onu off😞 vallaha bilmiyorum niye böyle oluyor oda çocuk daha ya 14 yaşındaymış
Allah ıslah etsin toplum sosyal medya hepsini etkiliyor aile kavramı çocuların ahlâkî değerlerden uzaklaştırılmış şekilde yetiştiriliyor büyüğe saygı kalmamış
Tevzi kısmına gidiyorsunuz. Orada harcını yatırıp ( nakit ) dava açabiliyorsunuz. 👍 sonra da ona tebligat gidiyor 👍
Boşanırken bile saygı sevgi ile boşanın. Düşman değilsiniz
Düşmanız
Eğer kabul edersen yardım edebilirim sana
Tek başına başvuru yaparsın boşanma için uzaklaştırmaya karakol yardımcı olur
aciliyor kadinlar yapiyor yani esi yokkende acabiliyor cok açan var böyle
Eşin yokken açarsın zaten
Eşinle el ele gidecek değilsin herhalde
Açabilirsin evet zaten öyle açılıyor
Uzaklaştırma kararı için şikayetçi olman gerek
Ayakların varsa git
Açarsın
boşanmak hakkın tabi
Mahkemeye tek başvuru yapabilirsin
Neden ne oldu?
İyi bir avukat tut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzaklaştırma kararı da boşanma davası da eşin olmadan açılabilir canım 💔📄
Aile mahkemesine gidip avukatın olsun ya da olmasın dava açabilirsin. Uzaklaştırma için de karakol ya da savcılık üzerinden talepte bulunabiliyorsun.
Şiddet, tehdit ya da baskı varsa hiç erteleme. Delil ne varsa toparla, destek al 🕊️✨