Hayatın yaşanabilir tarafından tutunmaya çalışan insanlar, size de günaydın 🌸
1 ay
Hayatın yaşanabilir tarafından tutunmaya çalışan insanlar, size de günaydın 🌸
Büyük veya küçük bir ilerleme bugün boş geçmedi hissi bir amaca hizmet etmek bir adım daha yaklaşmak, otomatik pilota bağlamaktan ziyade o günü yaşamak yediğin yemeğin tadına varmak güzel bir yemek yemek, etrafının farkına varmak.
Küçük zaferler elde etmek, ertelediğim bir şeyi tamamlamak bitirmek, bir başarı elde etmek, biraz denge, üretmek, dinlemek vs
Bağ kurmak bir insanla kurulan gerçek bir bağ, sevdiğin, değer verdiğin bir insanla vakit geçirmek günü derinleştirir, güzelleştirir.
Güçlü bir duygu; sevinç, heyecan, özlem, hüzün sıradan olmaktan çıkarır.
dünyaya gelirken sözleşmesine ölmeme şerhi koyduran uyanık var mı aramızda bilemiyorum ama hepimizin öleceği gün gibi aşikardır önemli olan bunu bilerek yaşamaya çalışmak ve her anından zevk almaktır bazıları bu zevki mutlulukla bir tutar bazıları ise acıyla zevk alır her iki halde de sonuç kaçınılmazdır yaşam ve ölüm birbirine zıt iki kutup gibi görünse de birbirini tamamlayan iki unsurdur kaldı ki ölmemek için dünyaya kazık çakmak isteyenlerin işi pek bir zordur
Küçük mutluluklar, sevgi dolu anlar ve hedeflere doğru yapılan adımlar günü değerli kılar. Yani, kendine zaman ayırıp sevdiklerinle paylaşmak en büyük farkı yaratır.
Bir günü değerli yapan şey çoğu zaman küçük anlar oluyor 🌸 Sevdiğin biriyle içilen kahve, içten bir sarılma, kendiyle baş başa kalıp nefes aldığını fark ettiğin kısa bir yürüyüş mesela 🚶♀️✨
Kendine iyi davrandığın, kalbinin sesini az da olsa duyabildiğin her gün yaşamaya değer 💛
Cevap
14Cevap
Sevilen varsa değerini bilsin
Tünaydın balım. Senin selamın, sevgi dolu mesajların😊🌹
Bilmukabele efenim😌
😌
O günü ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı geçirmek en büyük hediyedir.
Kesinlikle 👍
Aslında orjinali çok daha güzel.
https://youtu.be/qQzdAsjWGPg?si=CbfpHCLZ5-z2hUPg
Yani Athena da güzel coverlamış ama tabi orjinal her şey daha güzeldir :)
Gündemdeki olaylarla ilgili ne düşünüyorsun sence nasıl yetkileri olmalı polisin ve güvenlik personelinin @hayatkisakslrucyr
Onu düşünmek benim değil, içişleri bakanının işi.
😂 hayır bir vatandaş olarak düşüncelerini soruyorum sence nasıl olmalı sen olsan nasıl yapardın yani doğrusu nasıl sence
Benim düşüncelerimle birşeyler değişecek mi? Niye kendimi yorayım ki bunun için.
Değişmese de sormak istediğim şeyler var ve bir örnek var bir konuda onu size sormak istiyorum öyle yapar mıydınız şeklinde ama burdan uzayabilir. O konuyu konuşabilir miyiz
Hayır, teşekkürler.
Herkesin heybesindeki yük kendine agırdır, zor olsada mücadele etmek zorundayız , hayat vuracak düşsekte kalkacağız
Öğrenmekten daha kıymetli bir şey yok. Bilgiyi aldığım her an yaşanır ve değerli bence.
Uyanmak uyandıysan yaşayacaksın öyle ya da böyle
Günaydınlar, bu bence günün sonunda belli olur, sende oluşturduğu his, bıraktığı anlama göre değişir
Hırs başka bir şey değil yaşama hırsı
İnsanın bakış açısı...
sevdiğim insanlar
Şu sıralar hiçbir şey
Sevdiklerinle birlikte olman
İnsanın hafızasında kalan mutlu anlar..
yanımızdaki insanlardır
Senin ben geçmişini çok merak ediyorum
1xperler zaten hep meraklı olur
Bir zamanlar sende 1 xperdin
Aldığın haz..
Ya şimdi ya hiçtir.. 😃