Sürekli yanlış anlayıp beni tahrik eden, kıskanç ve toksik bir aile üyesine karşı ne yapmalıyım?

Her söylediğinizi yanlış anlayan, siz a derken b anlayan biri olduğunu düşünün karşınızda, en sakin ve normal cümleye başlayıp sinirden deliye dönerken kalbim çarparken buluyorum kendimi hep özellikle de bana yapıyor bunu ve sürekli indirimde bi çikolata soda falan alsak kardeşim alsa parasını ben versem de ona "ona para harcama bir şey alma" diyor, bana geliyor ona da de bir şey almayın diyor bunu sürekli diyor ki biz dışarıdan kahve içen gezen tozan tipler de değiliz bi yediğimiz indirimde abur cubur tek tük bir ayda bir indirim kuponuyla bulursak pizza vs, en sonda o da evdeyken bir şey alınca ben de sabrım taşıyo alma diye kızıyorum kardeşime o zamanda bana sen kaşınıyon, büyütme falan diyo.. bunun manipüle olduğunu biliyorum ama bilmek engel olmak anlamına da gelmiyor ne yazık ki, marka takıntımız yok bir şey yok kendi paramızla indirimde bişey alsak da bu her zaman böyleydi hep surat asar laf söyler, kıskançlığına daha da yenilirse beddualar eder, önce bir şeyi söyler söyler tahrik eder sonra dayanamayıp tepki verince büyütme der millete şikayet etmeye başlar bunun aynı yerde olduğum sürece bitmeyeceğinin farkındayım, ha bir de ağlayıp beni krize soktuğu anlardan birinde, beni bu hale getiriyorsun sürekli gibi bir şey demiştim "yapıyorum yapıyorum bir türlü gebermiyon ama" demişti, artık diliyle de itiraf ediyor yani.. ne yapmalıyım sizce? Artık akıl ve beden sağlığımı korumakta zorlanıyorum

Sürekli yanlış anlayıp beni tahrik eden, kıskanç ve toksik bir aile üyesine karşı ne yapmalıyım?