Size zarar vermiş huzurunuzun gelirinizin kaybolmasına sebep olan biri eğer sizle konuşmak istese yaptıklarını ona anlatırmısınız?

Ben yaptığını öğrendiğim anda kestim iletişimi, yaptıklarının nelere sebep olduğunu anlatmadan. O da ne kadarını öğrendi bilmiyorum. Başıma bu kadar bela açacağını bilebilir miydi veya ister miydi bilmiyorum ama bana zarar vermek istemişti o kesin. O gün bugünden beri hayatımın düzeni bozuldu, işimden oldum, maddiyatım mahvoldu. Diyeceksiniz ki sen ona ne yaptın; sadece bir lafımla kırmak dışında hiçbir zararım olmadı. Sonra benim hatalarımı ispiyonlamaya başladı, emin olmadığı şeyleri bile söyledi düşman olarak görüp. İtibarım, işim, huzurum, güvenliğim, her şeye dolaylı şekilde zarar verdi. Ona karşı gıkımı çıkarmadım, benden uzak dur demek dışında. Baktım ki numaramı geri eklemiş. Sizce bana yazarsa bu yaptıklarını ve sonuçlarını anlatayım ki içimi hafifletmek için. Biraz olsun vicdan azabı çeker mi bir insan bu durumda?

Size zarar vermiş huzurunuzun gelirinizin kaybolmasına sebep olan biri eğer sizle konuşmak istese yaptıklarını ona anlatırmısınız?