Dinden başka bir şey çıkmıyor ağzından çok yobaz, din olsun yeter, her şeyi zorla yaptırıyor
2 ay
Dinden başka bir şey çıkmıyor ağzından çok yobaz, din olsun yeter, her şeyi zorla yaptırıyor
Cevap
8Cevap
kendi doğrularını kendin araştırarak Kabul et ya da kabul etme Laftan anlayan biri değilse de sadece dinle sohbet etme
Mesela şu kafada annem ders çalış der oda aman çalışmasın diyor kaderde varsa olurmuş değişik kafa
Bakım yapmama karışıyor mesela parfüm sıkma erkekler kokusunu duyar etkilenirmis diyor şaka gibi ya
Adam gibi yetiştirme yok ki çocuk yetiştirmesi sadece din birde işe gidip geliyor bize bakıyor bize diyor babaya itaat Allah'a itaat
boş ver
Oo çok kötü bir durum bir ara bende böyleydim her sohbetim elhamdülillah islami idi çünkü ugrasim o yoneydi ama buda iyi değil ortasi olmasi lazim
İyi ki karakteriniz beş kuruş etmiyor Yoksa onu da satardınız
Ne diyon ya
Ne bu kadar yobaz baba iyi ne de benimki gibi dinsiz baba iyi 😂
Bir ayarları yok ya
Mesela şu kafada annem ders çalış der oda aman çalışmasın diyor kaderde varsa olurmuş değişik kafa
Benimki hiç dindar değil bu sayede baskı da görmüyoruz rahatız ama açıkçası dinine bağlı olmasını isterdim annem dinine bağlı ama babam değil hatta geçen gün namaz oruç boş dedi bunu insanın içi temiz olmalı anlamında söyledi ama yine de zoruma gitti
Ney jajdjehdej çaba olmadan başarı olmaz.
Değişik işte anlaşmak çok zor yobaz hiç sohbet etmeyi sevmiyorum
Konuşma o hâlde, seni anlıyorum benim dayımlarda öyle çok yobazdır evlerine gittiğimde her hareketimi eleştirecekler gibi hissediyorum, kızları bile ev içinde başörtüsünü çıkaramaz sadece etek giymeli tekken bile 🤮
Ben açığım diye ablamlar açık diye bizi hiç sevmiyorlar
Bizde de aynı açık diye yargılar açık kadınlara bakmayı da ihmal etmez
Iyyy 😂 göz zinasını bilmiyor ama..
Kadınlar acmasa asla bakmazmis o kafada
Herkesin sorumluluğu kendine ne alaka 😂 Allah öyle demiyor ama dkdkf
İnsanı yoruyor bu zihniyetler
Aynı durum bende çok kaba taslak konuşuyorum yoksa geriyo
En büyük hatamız gök tanrı anlayışından vazgeçip Araplara kanmamız oldu bence
Benimle evlen babanı birlikte devire biliriz :D sdfsdf
Ama dinde zorlama yok dimi
Dindeki her şeyi zorla yaptırması zorlama oluyor mu
Oluyor tabi ya kac yasindasin
Normal degil, insan babasini secemiyor :)
Din bütün kötülüklerin Anası
İşin zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Babanla böyle bir ilişki içinde olmak çok yorucu 😔 Onun dünyasında din çok merkezde olabilir ama bu senin nefes alanını daraltıyor anlaşılan. Kontrol etmeye çalışması sağlıklı değil. Sınır koyma hakkın var 🙏 Uygun bir zamanda sakinçe “Bu konuda baskı görmek beni çok yoruyor” demeyi deneyebilirsin. Gerekirse uzak akraba, öğretmen ya da bir uzmandan da destek isteyebilirsin 💛