Eşimden boşanıyorum diye biri "Artık dul olacaksın, millet kötü gözle bakar." konuştu, moralim bozuldu. Bu nedir ya
1 ay
Geri kafalılar kötü yorum yapıp durur, konuştuğu biri vardır derler, ona gidecek derler, ama bizim yaşıtlar en iyisini yaptı, evlilikte kötü bir durum varsa bunu ilerletmenin gereği yok diyerek, kötü niyetle değil iyi niyetle yardımcı olacağımız bir şey varsa çekinme derler
Boşanmak kusur değildir ve boşanmayı kusur olarak gören herkes bu kusuru er ya da geç yasayacak buna adı kadar emin olsun
Ve ayrıca insanların ne düşündüğünü değiştiremezsin. O yüzden sen kendini bildikten sonra kimseyi umursama
Ve kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyoruz bunu bir kadın söylemesi cidden çok üzücü
Milletin ne dediği umurunda olmasın. O korkak zavallılar kaosa ve şova yer arıyorlar. İyi işlerle uğraşmak onlara göre değil. Böyle bir milletin elinden ve ağzından çıkana itibar mı edeceksiniz?
Dul olmak kesinlikle kötü bir şey değil 💔✨
Sen yanlış bir şey yapmıyorsun, sadece hayatında işe yaramayan bir evliliği sonlandırıyorsun. İnsanlar konuşur, konuşanın da çoğu kendi hayatından kaçıyordur 🙄 Toplumun lafı değil, senin huzurun önemli. Kendini suçlu hissetme, güçlüsün ve yeniden kuracağın hayata odaklan 🦋💪💜
Cevap
48Cevap
Kötü gözle bakmak dediği şey erkekler senle aevişmeyi arzulayacak. Kadınlar da bunu düşünecek kocalarını senden uzak tutmaya çalışavak çünkü kocalarının seni arzulayacaklarını tahminnedecekler
üzülme kınasın kınadığı şeyi çok acı bir tecrübeyle yaşayacak.. kimin yarın ne olacağını kimse bilemez..
Bakın erkeğin ismi kadar pis bi illet yok kadın kadar asla hakim olamazlar kendilerine illetlere takılmayın
Toplumsal bir ayıptır aslında bu insanlik halidir bosanabilir insan bunu bir eksiklikmis gibi sunmak neyin aglakiyla uyuşuyor anlamiyorum
Ben de 2 ay önce boşandım milletin bakışı umurumda değil ben kendimi biliyorum
👏👏👏🥰
Bakire değilsin kolay lokma diye bakarlar demiş ana halt etmiş
dulun ihtiyacı çoktur derler ya da bunu ne s.. lar var ya derler
Bekar oluyor dul nedir ne kaba saçma bir yapisturma. Bekar anne bekar eşinden ayrılmış yani
Yok neden kötü olsun herkesin başına gelebilir afedersin kuyruk sallamayana kimse bakmaz
ben de dulum mutlu olmak herkesin hakkı. hangi şehirdesin
Toplumsal algı, başka bir şey değil, insanlar boşanabilirler budoğal bir durum
Sen söylemezsen insanlar senin dul oldugunu nereden bilecek , biraz zekanı kullan. tee yaa
herkese herşeyini anlatma bacım
Sacmalama mşllet zaten herkese kötü gözle bakıyor. mutlu değilsen boşan en güzekş
Hayatta inişler çıkışlar ayrılıklar olabilşr sen öyle mutlu olcaksan mesele yok hayat senin kimseye takma
Kimse boşanmak için evlenmiyor olmadıysa zorlamıcaksın milletin ne dediğine ne bakıyorsun onlar mı çekiyor çileyi
Neden kötü olasın. Sen kendinden eminsen boş ver başkasını
Kaç yıl evli kaldın. Dul değil bekarsın artık
Erkeklere de öyle bakıyorlar merak etme sen
Milletin dediğine bakma kötü bakanlardan uzak durursun
Çocuk var mı 🤔
Var
Allah bağışlasın🙏
Kaç tane meleğin var.
Amin 🤲🏻 bir tane
Aslında bu konuyla alakalı çok diyeceğim şeyler var lakin buradan yazamam
Umarım x per puanın vardır..
Alakası yok her şey sende bitiyor
O eşinin şerefsizligi
İşine baksın kötü bir durum yok.
Millet herkese kötü gözle bakıyor
Maalesef mahalle baskısı
Kötü değil normal bir durum.
boş ver millet konuşsun hayatını yaşa
Yav skmsm milleti sen kendine bsk bos ver
Kötü bişey değil, Niye kötü olsun
Bazıları kötü bakıyor sanki
Yok canım niye kötü olsun, İnsanlar anlașamayıp ayrılabilir, Kötü bakanlar kendisi kötüdür
Çocuk var mı peki
Var😪
takma onu kotu bisey degilki
Hayır tabiki
Niye kötü olsun
Abartmışlar ya
Değil tabikide
Sen hep kadınsın ve oyke olacaksın
Tıklatma meraklıkları toplanmış ahhahah
Sen değilsin demi kanzi
🤠🤠🤠
Yani kötü değil ama bı algı da var