Gerçekten soldakiler için milli yas ilan edilmedi ama sağdakiler için edildi mi? Yoksa propaganda mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten soldakiler için milli yas ilan edilmedi ama sağdakiler için edildi mi? Yoksa propaganda mı?

Cevap
4Cevap
Listeyi ChatGPT ye ver sonra da sorunu sor
Gerçeği öğren
Evet gerçekmiş
Maalesef gerçek
Allah’ım bu nasıl bir devlet şoktayım ya şaka gibi devlet
Devlet bir kurumsal bir yapıdır. Kanunlar ile yönetilir.
Kanunları uygulayanlar ise
İnsanlardır
Ya şu devletin Papa için yas ilan ettiğini de öğrendim ya artık kelimeler bitti ya.
Eğer eylemler bir üst akılın yani bir örgütün işi ise yas ilan etmek tam da onların isteyip beklediği şey.
Ancak; eğer böyle ise şu soruyu da sormak gerekir.
İsrail konsolosluğuna saldıranların birbirleri ile bağlarını isimlerini örgütünü bir kaç saat içinde bulan ve açıklayan devletin, her türlü saldırgan söylemlerin konuşulup paylaşıldığı bu yengeni saldırganların ve türevlerimin sohbet ettiği odaları da takip etmesi ve olası ele başlarını bir kaç saat içerisinde toplamaları beklenirdi.
İhmal demeye dilim varmıyor ama ciddi bir sıkıntı söz konusu bana göre.
Eğitim, ahlak, nitelikli insan yetiştirmek, toplumsal etik değerlerin zedelenmesini engelleyecek tedbirler almak devletin işidir.
Eğitimsiz anne babalar, kontrolsüz ve kendi haline bırakılan çocuklar, vurdulu kırdılı silahlı bıçaklı kanın gövdeyi götürdüğü dizilerle dolu görsel medya…
Nasıl bir sonuç bekliyordunuz ki..
Yani günün sonunda çeyrek asırdır bu ülkeyi yöneten Ak parti ve konuştuğumuz konular bunlar.
Mesele siyaset ve partiler üstüdür.
Mesele toplum olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeme sorunudur.
Gençlerin çocuklarımıIn geleceğini düşünmeden rastgele üç günlük keyif ve refah ve dahi
Üç beş paket makarna ve salça için oy verenleri tenkit etmeyenin belasıdır.
Oy verip ardından pişkin pişkin sırıtanlara haddini bildirmediğimiz için yaşıyoruz bunları
Aynen öyle çok yüz verdik bunlara ülkeyi mahvetmelerine izin verdik. Muhalefet de hiçbir şey yapmıyor aklım almıyor ya.
Olay muhalefete yüklenmeyecek kadar önemli.
Bundan sonra “benim bir tek oyum var ben ne yapabilirdim ki” diye sızlananın yakasından tutup “neden o oyun yanına bir oy daha kazanmak için çabalamadın arkadaş” diye hesap sorma zamanıdır.
Medya o zaman bu kadar güçlü ve aktif değildi
Nasıl yani?
?
Ne demeye çalıştın söylesene
O dönemler bu tarz bilgiler çok az insana ulaşıyordu dolayısıyla daha hassas davranmaları için herhangi bir sebep olmuyordu lakin günümüzde sinek uçsa
Medya ve sosyal medya Bunu bilebiliyor dolayısıyla günümüzün imkanları ile her şey medyaya yansıyabiliyor (içeriklerden bağımsız olarak konuşuyorum) ve hükümetin devletin kamuoyunun tepkisini çekmemek adına daha hassas davrandığını düşünüyorum
Hala ne demeye çalıştığını anlamadım ama Türk devletinde Papa için bile yas ilan edilmiş vallahi şaka olsa inanmazdım gerçekmiş. Cidden gerçekmiş. Suudi kralını falan saymıyorum bile. Ama dünkü okul saldırısı için milli yas ilan edilmedi. Şaka gibi devlet.
zaten askerler için sadece ailesi yas tutuyor
Evet çok enteresan bir tablo şu andaki şaşırdım
Ve dünki okul saldırısı için de milli yas ilan edilmedi çok garip.
Evet ben de ona şaşırıyorum yani elalemin adamları ölüyor ya Seyran ediliyor Türkiye'de görmezden geliniyor
Biraz internetten baktım gerçekten sağdakiler için milli yas ilan edilmiş. Soldakiler için edilmemiş. Dünki okul saldırısı için de edilmesi. Resmen devlet biz hariç herkes için yas ilan etmiş.
Garip ama düşündürücü değil mi
Allah’ım bu nasıl bir devlet şoktayım ya şaka gibi devlet. Herşeyi geçtim Papa için milli yas ilan etmek nedir ya? Bu nedir? Gerçekten şaka olsa inanmazdım gerçekmiş.
Ki burası Müslüman bir ülke
Evet Müslüman halka sahip. Neden Papa için MİLLİ yas ilan ediyoruz? Hakikaten şaka gibi. Skandal resmen.
Biliyorsun artık sorgulayamıyoruz sadece izliyoruz
Ak partinin başarısızlığı beni şok ediyor. 25 yılda bir ülkeyi sıfırdan yaparsın ya.
Gerçek olabilir
gerçek
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz tabloların çoğu eksik bilgi içeriyor ve duyguları kışkırtmak için hazırlanıyor ne yazık ki 😕 Bazı soldakiler için resmî milli yas ilan edilmedi evet ama sağdakilerin hepsi için de milli yas ilan edilmedi 🙃
Her olayın politik yönü var propagandaya çok açık bir alan bu. En doğrusu Resmî Gazete ve Cumhurbaşkanlığı açıklamalarına bakmak 💻🇹🇷