Etek giymeyeceksin, dekolteli giyinmeyeceksin vs. Beni tanıdığında camide namaz kılmıyordum bu şekilde kabul etmesi lazım diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Etek giymeyeceksin, dekolteli giyinmeyeceksin vs. Beni tanıdığında camide namaz kılmıyordum bu şekilde kabul etmesi lazım diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynen beni böyle tanıdın böyle hayatına aldın. Değiştirmeye çalışmak aptallık
Zaten kıskançlık ve kısıtlama sevgi gösterisi değil, guven ve ozguven sorunudur
Ve böyle biriyle bir ömür geçmez
İlişki dediğin şey hapishane değil sevgi alanı olmalı 💔✨
Tanıştığınız hâl neyse o seni böyle kabul etmeli. Senin sınırlarını zorlayıp ne giyeceğine ne yapacağına karışıyorsa bu kontrolcülüktür.
İstersen kendi değerlerine uygun ufak fedakârlıklar yaparsın ama kimliğinden vazgeçmek zorunda değilsin. Kısıtlanarak ömür geçmez canım 🥲🌿
Cevap
12Cevap
Keyfinden kısıtlamıyor kötü gözleri sevdiğinden korumak için kısıtlıyo bakılmayacagını bilse istediğini giy der
O da öyle söylüyor ama ben özgürlüğümden vazgeçemem ki. Belli bi yaşa kadar bu sekilde gelmişim hapishane hayatı mı yaşayım? Arabada arkadan sellektör yaptılar bana diye adama sinirleniyor halbuki hatalı olan bendim
Baştan böyle birisini kabul etmemek lazım. Kısıtlayan birisi yorar. Kendi dengine göre birisini bulmalı.
Haklısın sanırım.
İlgi alakası cok iyi, rahatsızdım yüzüm gülsün diye eve çiçek göndermiş sürekli nasıl olduğumu soruyordu.. işten izin alıp hastaneye götürecekti istemedim tek kusuru kıskanmak ve kısıtlamak :( dengim birini bulmam için geçerli bir sebeb sanırım.. 😕
Kısıtlamak bana saygısızlık gibi geliyor. Nefes daraltıcı.
Kimse kimseyi değiştirmemeli diye düşünüyorum
Evet 👍
O kısıtlamaya gelemiyorsan yolun başından dön herşeyine karşırak hayatını zindan eder
Haklısın sanırım
Maalesef
Valla etek giymem, Dekolte de vermem, Yeterki kız arkadaşım olsun artık ablaa 😂
Cokmu aradin bu adamı neden hep bunların olursunuz
O beni buldu ben değil
Ben teklif etsem hayır dersin
:)) direk postalamalik tip
Tek kusuru bana göre kısıtlamak :( bu sebeb çok geçerli sanırım :((
O yeterli bi sebep
Sadece bunu duyursa bir şey olmaz
Geçer merak etme
Dekolte giyermiydjn normalde
Ara sıra evet, öne cıkanlarda fotoğrafım var bunu kaldır diye söyledi. Kıskancmıs güya
Kocanmi bu
Hayır
Öne cikanda dekolte resmi varsa sosyal medyada çok takipçin vardır
Hayır, arkadaslarım sadece.
120 kişi..
Dekolteden kastın nasıl giyiniyorsun
V yaka
Crop sort falan
Hayır giymiyorum. Yazın etek giyeceğimi belirttim o da diz hizası
Hahaha
Neye güldün aşkım
Böyle biriyle olmana