2 ay

Kendinize iyi bakın derdim. Hakkım geçtiyse helal olsun, sizden yana da içimde kötü hiçbir şey kalmasın isterdim. Beni güzel hatırlayın, olur da bir gün aklınıza düşersem yüzünüzde buruk değil, sıcak bir şey kalsın isterdim. İnsan giderken bile sevdiklerinin içini yormak istemiyor.
“Beni güzel hatırlayın ve hayatınıza devam edin” derdim sanırım 🕊️
Sevdiğin birini kaybetmek yürekte sürekli sızlayan bir boşluk bırakıyor 💔 Fotoğraftan da çok taze bir acı hissettim.
Onlara son sözün sevgi, helalleşme ve “kendine iyi bak” olsun. Gidenin en büyük isteği kalanların iyi ve güçlü olmasıdır 🌿🫂
Cevap
20Cevap
“Beni artık yokum ve hayatınıza devam edin” benim için üzülmeyin
Aynen öyle yapacaklar zaten 😕
Hayatında yaşadığın her gün kendine kalan bir güzel anı oluyor biz gidience hepsi bitiyor
Dünya ne kadar yalan her şey ne kadar boş biz ne çok hiçiz
Aynenn öyle
Ahiret için yaşayın Hakkınızı helal edin bende varsa helal olsun
Siz olmadan hayat eksik kalır, her zaman yanımda olduğunuz için minnettarım. Sevgiyle kalın, beni unutmayın.
Hakkınızı helal edin derdim
Birde dilim dönerse şehadet getirmek...
Hakkım helal olsun sizde helal edin olurdu ✌🌹
Mezarıma gelmeyin! Değerli vaktinizi benim mezar taşımda harcamayın, üzülmeyin sizde yanıma geliceksiniz ne kaça bilirsiniz ne de saklanana bilirsiniz
Ben öleceğim zaman bütün insalık alemi öleceği için sorun yok hepimiz birden gideceğiz geride kimse kalmayacak :D
Sevdiklerime son söz mü? hımmmm Ne zaman ölcegimiz belli degil, 3 günlük dünya dürüst ve temiz bir hayat yaşayalım. Kimsenin kalbini kırmayalım, sevdigimizi söyleyelim. bu kadar.
Birde çok çalışıp, çok para kazanalım, yemek yiyelim hdjdjdjd
galiba karnım aç j jfjfd
diyetteyim galiba ondan jfjf
Beni unutacaginizi biliyorum ama yinede hakkim helal olsun. Su bir saniyesine bile hükmediğimiz dünyada çakallik yapmaya gerek yok. Dogruluktan ayrilmayin. Allah'a emanet olunuz.
Trabzonspor şampiyon olsun ula
Kendinize iyi bakın.
Kendinize iyi bakın olurdu.
Hakkınızı helal edin hepinizi seviyorum
Düşünmesi bile ruhumu daraltıyor...
😭😭 susmak acitmiyor içimi
Seni çok seviyorum anne..
Kaynakta görüşürüz.
Hakiki helal edin
Hiç düşünmedim.
Hiçbir şey
Mutlu yaşayın takmayın