Çalışmayıp boş boş oturmaktansa ev işinin bi ucundan tutabilir diye düşünüyorum. Sizce?

Çalışmayıp boş boş oturmaktansa ev işinin bi ucundan tutabilir diye düşünüyorum. Sizce?
Ben evli iken karı koca birlikte çalışıyorduk ben eşimden bir saat önce eve geliyordum evi süpürüyordum bulaşıkları makineye yerleştiriyordum çamaşırları makineye yerleştiriyordum mesela akşam ne yemek yapılacaksa patates domates onları hazırlıyordum geldiği zaman yemeğimizi yapıyorduk iyi olduk Bir kahve içiyorduk kahveyi de ben yapıyordum bu arada
Neden bosandin?
İşin içine ailelerin girmesi diyelim yani evliliği bana zehir ettiler benim ailem yok zaten de kızın ailesi
Erkek ev işi yapar canım, hem de bal gibi yapar 😅 Ev ortak alan, sorumluluk da ortak 🧹 Çalışmıyorsa ev işine el atması bırak yanlış olmayı bence çok olgun bir davranış olur. “Erkek adam ev işi yapmaz” sözü tamamen eski öğreti. Partnerin de bu düşüncedeyse aranızda açık açık konuşman çok iyi olur 💬🧼💖
Cevap
10Cevap
Evli olup kadında çalışıyorsa
ya da kadın yorgun, hamile ya da hastaysa
Veya aciliyet varsa
Erkekte ev işi yapabilir
Düşünürse hep yapar orası ayrı
Yapar, yapMALI. Ama şu var: "Haaa. Tamam. Demek erkek ev işi yapıyorsa artık ben ev işi yapmam." dememek lazım
Perde asılıcaksa okey ama kalkıpta dur ben bu yerleri siliyim olmaz abi
Hem çalışıyorum hem ev işi yaptım yapıyorum
Onu da yapmıyorsa boynuzu hak etmiştir
Normalde de insan yaşadığı yeri bence temizlemeli
Haklısın tutmalı yapmalı
Eşi çalışıyorsa yapacak abi lamı cimi yok
Yapanlar kapıyor kızları
Verirse olur
Yapılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?