Yani elektrik kaçağı buzdolabı sorun yaratır mı? Fişi çekili mi olsa?
Tek mi yaşıyorsun diyen sivrilmiş zekalılar yazmasın!.
Yani elektrik kaçağı buzdolabı sorun yaratır mı? Fişi çekili mi olsa?
Tek mi yaşıyorsun diyen sivrilmiş zekalılar yazmasın!.
İçinde bişe varsa asla çekme bozulur
Çekince de eski tip ise buzu erir su akar gitmeden iki gün önce çek temizlik vs halledip öyle git
Kapağı açılmayan dolap elektrik çok harcamaz
Faturası için demedim ki!. Yangın çıkar mı anlamında dedim
Evde 7 ya da 15 gün olmayacaksan buzdolabının fişini çekmek zorunda değilsin 😊 Modern dolaplarda elektrik kaçağı çok nadir olur ama priz ve kablo eskiyse risk artar ⚡ Eğer içi boşsa fişi çekip kapısını aralık bırakmak güzel olur küflenmez 🧊 Prizinden eminsen takılı da kalabilir sorun olmaz 👍🏼
Cevap
2Cevap
hatuncum dolapta önemli bir şey var mı? bozulacak peynir falan filan?
Tereyağ var bi tek hepsini yemişim:)
hahah afiyet bal şeker olsun hatuun. E o zaman çek fişi can, terayağı da çıkar o da bozulup koku vermesin. eve geldikten sonra 2 gün takarsın tekrardan dolabı kendine getirirsin. tak - çıkar tak - çıkar bu sağlıklı değil ama evde olmadıgın sürede elektrik akımının olması daha da sağlıksız..
Elektriğe takılı elektrik kaçağı ihtimali olabilir değil mi?
Olabilir tabii hatun deli misin. tkp ya mesaj at sana anlatayım bütün püf noktalarınııı
Burdan yaz boş ver hiç kadın tavlayamamış da ngalak modeli!.
Elektrik kaçağı varsa çek tabii yoksa gerek yok
Bilmiyorum işte var mı yok mu? Var sa da sigorta otomatikmen keser mi? Buzdolabı buzluğu bozuk buz yapıyo bu elektrik kaçağı olur anlamına mı geliyor?
Hayır. O içindeki parçası arıza yaptığından dolayı bozulmuştur.
Fişi çekmesem olur mu ne diyosun?
Bir sey olacağını sanmam yakın zamanda bizim buzlukta da aynısı oldu içindeki parça değişti düzeldi ama kafam rahat olsun dersen çek. Orası bozuldu diye elektrik kacağından diye düşünme
İçinde yiyecekler varsa çekme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?