Gizli Üye(45 üstü)2 ayKadınların en güzel olduğu yaş 16-26 arası ama artık kadınlar evde kaldıkları için medya devamlı kadınların yaşlanmadığını yaş aldıkça değer kazandığını daha güzelleştiğini savunuyor çünkü artık kadınlar evlenemiyorlar kadınlar paragöz oldukları için erkekler onları tercih etmiyor ve kariyere eğitime çok önem verdiklerinden dolayı kariyer yapmaktan okumaktan evlilik yaşları geçiyor evde kalıyorlar dolayısıyla kadınların kendilerini kötü hissetmemeleri için ve artık maalesef feminist dünyada yaşadığımız için kadınların yaş alması çok övülüyor bir de kadınlarda yaş takıntısı var o yüzden yaş almayı övüyorlar 30’lu yaşların başlarında güzellik azalır 16-18 yaşlarında kızlarda kemik gelişimi tamamlandığı için yüz ve fizik tamamen oturuyor 30 yaşından büyük kadın evliyse mutludur evli değilse öfke doludur genç kızları çok kıskanır cinsellikte de 20’lerde zirve yaşanıyor bir kadının en güzel yaşları 20’lerdir yaş almak maalesef kadınlar için pek iyi olmuyor Kadınları övmek için şarap gibi derler şarap gibiyse demek ki bayatlıyorlar çünkü şarap yıllandıkça bayatlar nadiren değerlenir her şey dura dura bayatlar meselâ taze ekmek bayat ekmekten daha güzeldir olgun meyve bayat meyveden iyidir olgun meyve olgun kadın değildir genç kızdır genç kızken vücut %100 olgunlaşır 16-18 yaşlarında kızlarda yüz ve fizik tamamen oturur tıpkı yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibilerdir ama yaş aldıkça tıpkı meyve gibi bayatlarlar olgun kadın olgun meyve olamaz çünkü o tazeliğini diriliğini gençliğini kaybetmiştir çürümeye yüz tutmuş bayat meyvedir neden hep kadınlar övülüyor ki yaşını göstermeyen bir sürü erkek var neden onlar konuşulmuyor erkekler hep aşağılanıyor
Çocuk ham meyve genç kız olgun meyve olgun kadın bayat meyve yaşlı kadın çürük meyvedir genç kız ham meyve değildir çünkü vücudu artık olmuştur olgun meyve gibi olgunlaşmıştır erişkinliğe kızlar 16-18 yaşında ulaşır bu yaş aralığında fiziksel olgunluğa erişilir erişkinlik ve yetişkinlik aynı değildir olgun kadının güzel olmak için çabalaması gerekir ama genç kız genç olduğu için zaten güzeldir gençliktekş beden meyvenin olgunluğa benzer sarkma yoktur gevşeklik yumuşaklık buruşukluk yoktur ama yaş aldıkça kadınlarda bu özellikler başlar ve olgun meyvelikten çıkarlar bayat meyveliğe girerler 30’lu yaşların başlarında güzellik azalmaya başlar çünkü kaslar gevşer kolajen üretimi azalır vs. dolayısıyla gençlik yüz hatları kaybolmaya başlar 30 yaşında yüz oturmaz çöker yüz ve fizik kızlarda 16-18 erkeklerde 18-21 yaşlarında oturur çünkü o yaşlarda kemik gelişimi tamamlanır meselâ kadınlar 30 olunca doğum yapmaları vücutlarının ve vajinalarının toparlanması zorlaşıyor kadınlar için gençlik daha iyi bir şey olduğu için ilişkilerde hep erkek büyük olur erkekler hep kendilerinden küçük isterlerBu site 25 yaş altı abazan erkeklerle dolu sadece onlar için geçerli bu durum büyüyünce olgun meyvenin bayat meyveden daha iyi olduğunu anlayacaklar Olgun erkek genç kız ilişkisi daha iyi çünkü normal ve fıtrata uygun kadın ve erkek için yaş kavramı farklı işliyor erkekler kendinden küçük ister gençleri sever ezelden beri erkek büyük olur dünya yaratıldığından beri kadının büyük olması istisnadır dünyanına sonuna kadar değil sonsuza kadar böyle olacak hep söylüyorum hep cennette bile erkek büyük olacak olgun erkek genç kız ilişkisi olacak Mahmut efendi hazretleri kadınlar 17 erkekler 33 yaşında olacak derdi aradan bin yıl da geçse kadınların yaşı 18 erkeklerin 34 olmayacak derdi ama bu devirde bunu kimse kabul etmez tabii o yüzden hacı hocalar da söylemez az kişi bilir ama Müslüman feministler için üzgünüm acı gerçek bu feministler artık hep kadının büyük olmasını dayatıyorlar erkekler genç sever en çok güzelliğe önem verir güzelliğin en dorukta olduğu yaşlarda genç kızlık dönemidir 16-18 yaşlarında kızlarda fiziksel gelişim tamamlanır yani genç bir kız yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibidir kadınlar genç erkeklere çıtır demez ama erkekler genç kızlara çıtır der lolita der yaş kavramları kadın ve erkek için farklı işler erkekler hep kendinden küçüklere daha düşkün oldu erkekler geç olgunlaşıyor bu yüzden erkek büyük olmalı çıtır tabiri genç kızlara denilir genç erkeklere denmez olgunluk kadınlar için iyi bir şey değil şarap yıllandıkça bayatlar nadiren değerlenir her şey dura dura bayatlar meselâ taze ekmek bayat ekmekten daha güzeldir olgun meyve bayat meyveden iyidir olgun meyve olgun kadın değildir genç kızdır genç kızken vücut %100 olgunlaşır 16-18 yaşlarında kızlarda yüz ve fizik tamamen oturur tıpkı yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibilerdir ama yaş aldıkça tıpkı meyve gibi bayatlarlar olgun kadın olgun meyve olamaz çünkü o tazeliğini diriliğini gençliğini kaybetmiştir çürümeye yüz tutmuş bayat meyvedir neden hep kadınlar övülüyor ki yaşını göstermeyen bir sürü erkek var neden onlar konuşulmuyor erkekler hep aşağılanıyor
Çocuk ham meyve genç kız olgun meyve olgun kadın bayat meyve yaşlı kadın çürük meyvedir genç kız ham meyve değildir çünkü vücudu artık olmuştur olgun meyve gibi olgunlaşmıştır erişkinliğe kızlar 16-18 yaşında ulaşır bu yaş aralığında fiziksel olgunluğa erişilir erişkinlik ve yetişkinlik aynı değildir olgun kadının güzel olmak için çabalaması gerekir ama genç kız genç olduğu için zaten güzeldir gençliktekş beden meyvenin olgunluğa benzer sarkma yoktur gevşeklik yumuşaklık buruşukluk yoktur ama yaş aldıkça kadınlarda bu özellikler başlar ve olgun meyvelikten çıkarlar bayat meyveliğe girerler 30’lu yaşların başlarında güzellik azalmaya başlar çünkü kaslar gevşer kolajen üretimi azalır vs. dolayısıyla gençlik yüz hatları kaybolmaya başlar 30 yaşında yüz oturmaz çöker yüz ve fizik kızlarda 16-18 erkeklerde 18-21 yaşlarında oturur genç kadın olgun erkek ilişkisi her zaman çok daha yaygın oldu 30’lu yaşların başlarında güzellik azalır kadınlar 25’e kadar yrk bulamazlarsa deliriyorlar 25 yaşından önce evlenip bir erkeği kendilerine bağlamalılar büyük yaşlarda evlenemezler genç kızken evlenip eşini kendine bağlayan kadın aldatılmaz eşi yılların hatrına onu bırakmaz
42 Yorumla
Soran2 ayKız destan mı yazdın ne bu böyle
Cevap sahibi2 ayHahahah evet biraz öyle oldu daha önce bunun yarısını başka sorularda paylaşıyordum da bir kısmını ordan aldım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)2 ay40 yaşındaki bir kadın, hayatın tam merkezinde duran güçlü bir dengedir. Gençliğin enerjisini hâlâ taşır ama artık ona yön veren bir deneyimi vardır. Ne istediğini bilir, neye “hayır” demesi gerektiğini de. Bu netlik, ona ayrı bir çekicilik katar. Güzelliği sadece dış görünüşünde değil; kendine güveninde, konuşurken seçtiği kelimelerde ve hayata bakışında gizlidir. Zor zamanlardan geçmiş, dersler çıkarmış ve buna rağmen yumuşak kalabilmiş olması onu etkileyici kılar.40 yaşındaki bir kadın, acele etmez; çünkü zamanın değerini bilir. Sevdiklerine yer açar ama kendinden de vazgeçmez. Onun yanında insan, hem huzuru hem de derinliği aynı anda hisseder.
80 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
40 yaş üstü kadınlar çok çekici olabilir 😌✨
Kendine güveni oturmuş oluyor, ne istediğini biliyor, duygusal olarak daha olgun oluyorlar. Sohbetleri derin oluyor, dramaları daha az oluyor ❤️
Fiziksel çekicilik kadar karakter ve yaşam deneyimi de etkiliyor bence. O yüzden evet, doğru insan olunca yaş sadece rakam 💫🥰00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 2 ayEvet 40 yaş kadın çok severim
20 Yorumla
2 ayİtalya başbakanı Meloni ilgi çekici mesela 😁 Kadına göre değişen bir durum bu aslında güzel, alımlı ve bakımlıysa kesinlikle çeker.
12 Yorumla
Soran2 ayDiyorsun
- 2 ay
Valla diyorum Melonim benim hadhhahsa tatlı kadin valla
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
2 ayevlenir neden evlenmesin birlikte gezersiniz
13 Yorumla
Soran2 ayYok ayrı gezseydik bide
- 2 ay
istiyosan sulalecek gez 😀
Soran2 ayEvet eğlenceli olur
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
2 ayNeresine bakalım ki, memeler sarkmış, popo oturmaktan düzleşmiş 😅
13 Yorumla
Soran2 ayAbi sanırsın rambosun sende diş kalmaz başta
- 2 ay
Dişi ne yapacaksın, kadın mı ısıracağım:)
Soran2 ay😂
Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Benim alanım kırklar. Çekiyor tabiki hiçbir menfi tarafı olmaksızın hem de
12 Yorumla
Soran2 ayNeden 40 lar
Gizli Üye(36-45)2 ayVücudu nasıl Zayıf mı balık etli mi giyimi nasıl ateşi nasıl Bunları bilmek lazım cevap vermek ister misin bunlara
15 Yorumla
Cevap sahibi2 ayŞu sorulan sorulara cevap vermek yerine sadece yorumu beğenenleri kuru kuru becermek istiyorum. Xiktigimin iletişim özürlü tatlım
Soran2 ayİletişimin kuvvetliymiş ağzından köpük çıkıyor bak istersen onlarca cevap gelmiş hangi birine cevap vereyim kaldı ki sorduğum soru basit balık etli mi zayıf mı bilmem çok terbiyesizsin
Cevap sahibi2 ayEvet bebeğim basit bir soru sordum balık etti misin zayıf mısın dedim Evet ya da hayır Şu ya da bu Çok mu zor bunu yazmak beğenirken bir tuşa basacağına iki tuşa bas soruya cevap ver
Soran2 aySoruyu kendim için sormadım 40 yaş kadınlar için sordum kilolu değilim ne yapacan vücut ölçülerimi
Cevap sahibi2 ayVücudunu ve giyim tarzını Beğenirsem gel sevişelim diyeceğim
- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
2 ayne güzel işte boş ver evlenme. tabiki 40 yaş üstü tam altındır :)
13 Yorumla
Soran2 aySen evlenmediysen ben de evlenmem
- 2 ay
evlendim ki evlenme diyorum :)
Soran2 ayTamam 😀
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ay40 yaş erkekler çekiyor
92 Yorumla- 2 ay
42 yaş değil ama 40 yaş😂
Soran2 aySen nasıl istiyorsan 🙂
2 ayBayılıyorum 🙃
10 Yorumla
2 ayValla yaşıtlarımdan daha çok ilgimi çekiyorlar desem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ay40 civarı olmalı yani bana eşlik eden 6/7 yaş küçük olmalı
10 Yorumla
2 ayBence yaş ile ilgisi yok abartı olmadığı sürece tabi
10 YorumlaKadın düzgün olsun, ruhu da kendi de efendi olsun, kaç yaşında olursa olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı. Nadiren taş olmaları lazım o da zor baya kimse kendine bakmıyor
017 Yorumla
Soran2 ayBirce Akalay Beren saat
Soran2 ayO baya yaşlı ama
Soran2 ayBenden büyüksün nasıl milföy oluyorum acaba? kalk börek yap hem çok güzelimdir ileriyi düşününce korktum biraz o yüzden
Soran2 ay25
Soran2 ayPakize kim? Adriana dan daha güzel olma ihtimalim var😀
Soran2 ayHer şekilde yarışırım üzme kendini Can
Soran2 ayÜfff saçma sapan isimler takarak yıkık egonu tatmin etme buradaki kişileri baz almıyorum kimseyle konuşmuyorum bile reelden bahsediyorum reel!! Hayatın buradan ibaret gördüğüm kadarıyla
Soran2 ayAbidin sorduğun soruları tekrar gözden geçir ne yazdığını unutuyorsun saatlerce klavye başında oturmaktan git yat aklın başına gelsin hem yorulursan yorul yorarım da sana ne
Soran2 ayAaa uzaması gereken sensin illaki okuyacaksın kudurursun yoksa meraktan aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışsın boşuna laf kalabalığı. herkesi kucağına alabileceğin fantezisine kapılma yazdığım şeylerin farkındayım kaşındın kaşıdım abidin
2 ayBak o yaşta biri arzulanmaz ama arzulanırsa o da kadın olur erkekler süpheli 20 yasında salıyolar göbekleri
31 Yorumla- 2 ay
Yoo hiç de öyle değiş
Gizli Üye(30-35)2 ayBazıları var taş gibi benim bile öekiyo fdfff
81 Yorumla- 2 ay
Hahaha güzel yorum 😂
Gizli Üye(30-35)2 ay40 yaşındasın 20 lşk kız gibisin davul dengi dengine güzeldir.
Her yaşta yaşını yaşamaya çalış hayatta mutlu olursun.
16 Yorumla
Soran2 ay40 yaşında değilim ayrıca soruyu kendim için sormadım 40 lı yaşlardaki kadınlar için sordum 😄
Cevap sahibi2 ayTeşbihde hata olmaz hatasız da teşbih olmaz😉
Soran2 ayKavram karmaşası yaşıyorum
Cevap sahibi2 ayKral fazla zorlama kısa devre yapmaz umarım
Soran2 ayYok be kaptan zorlaştırma hayatı ufacık bir başlıktan farklı farklı manalar çıkarma
Cevap sahibi2 ayGüncellemeni esas almıştım ben🤦
Gizli Üye(36-45)2 ayÇıtır gibiyse ve fitse evet çekiyor, kiloluysa sarkmışsa ilgimi çekmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKesinlikle çekiyor bayılıyorum keşke öyle bir sevgilim olsa şu an hayatımda kimse yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayÇekiyor daha yukarısı olmaz ama 35-40 arası ideal olgun sevdam için
10 Yorumla
2 ayCicegim çok güzel olduğuna enminim
11 Yorumla
Soran2 ay🌸
2 ayşu an kaç yaşındasın
12 Yorumla
Soran2 ay20 li yaşların sonu
- 2 ay
güzel yaşlardasın. hangi şehirdesin
2 ayŞarap kadın çekicili vardır neden sevmeyelim
11 Yorumla
Soran2 ayHiç yani
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakımlı düzgün tatlı olanlar evet yoksa asla
18 Yorumla
Soran2 aySen 40 olmuşsun ne durumdasın
Soran2 ayYalnız, erkekler daha çabuk çöküyor onları da merak ediyorum
Soran2 ayOnu sen sor yerime olmaz mı? ayda bir anca soruyorum sıkıcı geliyor artık🙃
Soran2 ayEvet ya sormamışsın hiç 😂
2 ayBeğenirler yine de üzülme
120 Yorumla
Soran2 ayAbim şu Pp yi değiş nolur yav
- 2 ay
😂😂😂 engelle beni görmezsin bir daha ama değiştirmem
Soran2 ayEngellemem kadınları kaçırıyorsun elinden bak
- 2 ay
Kadın aramıyorum ki. Erkek avcıları da benden uzak duruyor yani kafam rahat
Soran2 ayÇok çılgınsın kovalicam seni erkek avcısı değilim
- 2 ay
Olmamana sevindim ama boşuna kovalama yorulmanı istemem
Soran2 ayYanıma kedi de alırım
- 2 ay
Nickin aslını bilmiyorsun. Söyleyeyim de öğren. Sonra kediye de yazık olmasın.
Kediye Kafa Atan Psikopat Fare.
Soran2 ayHayatta bırakmam bana aitsin artık
- 2 ay
Yedirmem kendimi sana
Soran2 ayProfiline baktım kapak fotoğrafı kriz geçirme sebebi yenicem korkumu daha önce de geldin soruma oldu iki
- 2 ay
Dedim beni engellemez isen daha çok görebilirsin bu fotoğrafı. Aslında kim olduğunu bilsem kasten daha çok foto gösteririm sana
Soran2 ayKorkularımın üzerine gitmeyi severim bana aitsin dediysem öylesin korkma aşık olmak gibi derdim yok insan olarak lazımsın istersen kaç
- 2 ay
Ben kimseden kaçmam. Ama kimseyi peşimde de ne amaçla olursa olsun istemem. Yanımdaki kişiler sadece hak edenler. Bu da çaba gerektirir. Eğer yanımda kalmayı hak edersen sen de eyvallah başımın üstünde yerin olur.
Soran2 ayEvet ilk olacak benim için bekle beni🙂🤗
- 2 ay
Beklemeyi hiç sevmem
Soran2 ayHuysuz ihtiyar
- 2 ay
Herkesin huyuna gitmeyecek kadar çok yaşadım. Yarım asrı devirdim.
Soran2 ayİleride seveceğin insanlara karşı katı olma da gerisi önemli değil şimdi müsadeni istiyorum yazıcam tekrar istersen tabii
- 2 ay
Kimseye karşı katı değilim sevdiğim seveceğim ya da sevmediğim. İnsan katı olmak için yaratılmış olsaydı merhamet sahibi de olmazdı.
Sana müsade. İstediğin zaman yazabilirsin.
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Herkesin ilgisini çeker
14 Yorumla
Soran2 aySen nasılsın çekici misin
Soran2 ayÜzme kendini
- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
2 ayO yaşlardaki kadınlar benim için yalnızca abladır.
17 Yorumla
Soran2 ayHatta anne
- 2 ay
Yani o kadar da değil, ama " Abla " veya " Teyze " diye hitap ettiğim için ya abla veya teyzedir.
Soran2 ayHala olunca olmuyor mu
- 2 ay
O kadar duyar kasmaya gerek yok. Öyle düşünecek olsam benden küçük, 18-20 yaş arası kızlar için de " Kardeşim " derim, çünkü benim de 19 yaşında bir kız kardeşim var; ama ben 18-20 yaş arası kızlardan hoşlanıyorum. Yani dediğin gibi düşünecek olsam 18-20 yaş arası kızlar da benim gözümde kardeşim olur. 😂
- 2 ay
Hala olunca olmuyor mu
Anlamadım?
Soran2 ayBabanın kız kardeşi teyze abla yazdın halayı unuttun
- 2 ay
Ne komiksin be? Hala kelimesini yalnızca öz halalarım için kullandığım için akıl edemedim, kusura bakma... 😂
Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı. Ne kadar üst o da var
12 Yorumla
Soran2 ay40 50 arası olsun
2 ayTamamen enerji ve öz bakım meselesi bence. Kimi hanımefendiler var …..
10 Yorumla
2 ayOlgun ve tercübeli olduklarından her zaman ilgi çekici geliyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı. Bazı bakımlıları çok güzel
12 Yorumla
Soran2 ayGelmişsin 40 a
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. 40 yaş üstünün kişiliğine bağlı
11 Yorumla
Soran2 ayBence de
Gizli Üye(25-29)2 aySokarız ama evlenmem ayıpsın. Maksat ya. Rağım şenlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBende 45 den sonra bekar oldum 🤭
88 Yorumla
Soran2 ayKeyfine bak valla
Cevap sahibi2 ayYok ya lazım oluyor
Soran2 ayKeyfini sürerken yeni eş de ekle kime ne
Cevap sahibi2 ayBulamadım:)
Soran2 ayYani bulursun inşallah
Cevap sahibi2 ayTeşekkür ederim
- 2 ay
Oh mis gibi istediğin gibi takılırsın
Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Görecezmi bakalım o yaşları
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBenim çekiyor
17 Yorumla
Soran2 aySevsinler
Cevap sahibi2 ay40 yaşında mısın
Soran2 ayHayır
Cevap sahibi2 ayBayan olsunda yaşı 19. ila 99 yaş arası
Soran2 ay😂çatlak
Cevap sahibi2 ayUyar mı
Cevap sahibi2 aySevgilin yoksa takılalım mı 💐🌹🌸🩷❤️
Gizli Üye(45 üstü)2 ayKör atın şaşı alıcısı olur..
Endişelenme110 Yorumla
Soran2 ayİyiyim endişelenmiyorum sende durumlar nasıl
Cevap sahibi2 ayEndişelenecek yaşı çoktaaaaaaan geçtim ben..
Hepimiz kör at olduk artık…
Soran2 ayAbartma siz bizden daha hayat dolusunuz
Cevap sahibi2 ayYok o gördüğün züğürt tesellisi
Bundan sonra hayat sevgisi siz gençlere
Bize sakinlik düşüyor
Soran2 ayYoo rahat bırakmam düşerim peşine
Cevap sahibi2 ayYoo rahat bırakmam düşerim peşine
Benim mi?
Cevap sahibi2 aySesli güldüm
Teşekkür ederim
Çok zarifsiniz
Soran2 ayTeşekkür ederim sizde çok naziksiniz
Cevap sahibi2 aySaygılar
Cevap sahibi2 ayFarkettim de ikimiz de gizlideymişiz
- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
2 ay40 yaşında bir kadını görünce kaçarım
10 Yorumla 41 kere maşAllah derim...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oda soru mu, ahhh bi bilsen
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. Ateş olanları var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı. bu aralar en sevdiğim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. saygı duyulacak
ender kişiler
10 YorumlaEvett tabii ki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 773 cevap paylaştı. Evet özelikle ılık olsun
10 Yorumla
2 ayşu an değil ama bir kaç yıl sonra evet😂36yım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayO da bana ilgi duyacaksa evet
10 Yorumla
2 ayZayıf mı kilolu mu 😅😅
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Yaşım gereği evet
10 YorumlaKadınların en güzel yaşı 30 ila 45 bence
10 YorumlaBeni benden aliyor hani nerde o kadın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
2 ayBenim çeker yolun inişi bana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayKadınlar genelde 30 sonrası güzelleşiyor zaten ben çok beğeniyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
2 ayÇıtır kalıyorlar yanımda
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı.
2 ayÇekiyor olgun kadınlar her zaman ilgimi çekmiştir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı. büyüğüm olarak görürüm ayıp.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet bayılırım olgun kadına
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
2 ayÇeker genkçerin daha çok çekiyor
10 Yorumla
2 ayKimin ilgisini çekmez
10 YorumlaSağlam oldukdan sonra skınti yok
13 Yorumla
Soran2 ayBunu diyen 40 a ayak basacak
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026