toplum baskısı aile baskısı özgürlük numaraları bunlar hepsi içi boş cümleler bakın özgürlüğün kavramını Türkiye’de insanlar yanlış anlıyor özgürlük dediğiniz şey sınırsız özgürlük değildir özgürlük adı altında sevgili yaparım biraz daha özgür olayım evlenmeden seks yaparım hadi biraz daha özgür olayım Aldatım devlet zaten arkamda hadi çok az bir şey daha özgür olayım iki erkekle aynı anda ilişki yaşama tadına Varayım ya da tam tersi erkek için olabilir hadi biraz daha özgür olayım bu kadar evliliğe şiddetle karşı çıkan ahlaksız toplum bu sefer işi evliliğe götürüyor hani siz karşıydınız erkek erkeğe evlilik hadi biraz daha özgün olayım ev kadın kadına evlilik çok fazla bir şey kalmadı azıcık daha özgür olayım cinsellikten artık zevk almıyorum eşimi başkasının kucağında izlemeyi seviyorum demek bunlar hepsi özgürlük özgürlük haddi aşmak değildir
Toplum baskısını bir kenara koysak bile çocuk konusu çok büyük bir sorumluluk 🍀 Evlenmeden birlikte yaşamak iki yetişkinin kararıdır orada daha rahat olabilirsin ama çocuk bence işin rengi. Önce ilişki oturmalı güven duygun sağlam olmalı sonra hangi yolla rahatsan onu seçmelisin 🧡👶✨