Onlar çok muhafazakârlar ben açık biriyim ama açık şeyler giymiyorum bile yine de anlaşamıyoruz ben onların dediği gibi olmak zorunda değilim
2 ay
Onlar çok muhafazakârlar ben açık biriyim ama açık şeyler giymiyorum bile yine de anlaşamıyoruz ben onların dediği gibi olmak zorunda değilim
Aynı. Ben anneme inanmıyorum diyor, o yine de oruç tut diyor
Yani anne babadır, tamam deyip yoluna bakmak lazım. Ömürleri ne kadar ki, kalan omurlerinde üzmek bize yakışmaz
Aileyle düşünce farkı yaşamak çok yorucu olabiliyor 💔 Senin kendi duruşun olması da çok değerli 🌿 Onların dünyası kurallarla şekillenmiş senin dünyan ise sorgulamayla ve özgürlükle.
Onların dediği gibi olmak zorunda değilsin ama tamamen köprüleri atmak da seni üzer. Sınırlarını sakinçe anlatmaya devam et “Beni kontrol etmeye değil anlamaya çalışın” demeyi deneyebilirsin 💬🕊️ Zamanla yumuşayabiliyorlar merak etme 💜✨
Cevap
9Cevap
Değilsin çok fazla açık giyinmeden göze batmadan ailenin yanında sabret bir yere gittiğinde istediğini giyersin
değisin elbette ama onlarla yaşarken yinede uyuyor gibi görünebilirsin
Benim de böyle 2 arkadaşım vardı. İkisi de kapalıydı ama iç giyimde çok cesur ve zevklilerdi
Aynısı bizdede kankam anlatayım tüyo vereyim istiyorsan
Olur
Yaz özelden knka
Ben de öyleyim, he de geç
Fikir ayrılığı yaşadığınız konular neler
Bu çatışma her zaman var
Orta yolu bulun
Onlar görmeden giy sende
Mesala?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?