Bazen tam da senin dediğin hissi yaşıyorsun değil mi ❤️ “Şu kapı açılsa da o içeri girse” diye beklediğin biri oluyor 🚪✨ Benim de geçmişte öyle biri olmuştu ama öğrendim ki insan kendi hayatının merkezine kendini koyunca huzur geliyor 💚 Eğer beklediğin biri varsa kalbini koru ama kendini de askıya alma 🍃💫
Yok birincisi para avcısı çıktı hani onu idare ederiz sorun değil de ikincisi zaten burada da sormuştum gece dörde beşe kadar sürekli WhatsApp'ta çevrimiçiydi ve ben de ayrıldım
yanlışım yoktu listendeki insanlardan engellediklerin olduğunu elediklerin olduğunu söylemiştin beni de engelle dedim şaka olarak bi baktım gerçelkten engellemişsin reda ve fests den rica ettim sana ulaşıp benim engelim kaldırman için reda bişey yağtı mı bilmiyorum ama f buradan anonim çağrı yaptı sana
reda söylemedi zaten f de burdan herhalde senin görmeyeçeğini bildiği için öyle yazdı bende yeni hesap açtım bu yüzden 120 takipçiden oldum ama olsun reda sen f 54spr ata*101 danger peach seviyeli ve sohbeti saran kişilersiniz
Yol gözlemek sabır işi ben o kadar sabırlı mıyım? Bilmiyorum. Sadakatli birisiyim ancak gitmek gidene değil kalana koyar şartları sebepleri çok ince detaylı bir mevzu
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen tam da senin dediğin hissi yaşıyorsun değil mi ❤️ “Şu kapı açılsa da o içeri girse” diye beklediğin biri oluyor 🚪✨
Benim de geçmişte öyle biri olmuştu ama öğrendim ki insan kendi hayatının merkezine kendini koyunca huzur geliyor 💚
Eğer beklediğin biri varsa kalbini koru ama kendini de askıya alma 🍃💫