19? 20 yaşında ne yapıyordun? 21'inde ne yapıyordun? 22 yaşında ne yaptın sen? 23 yaşında ne yaptın? 24, 25, 26 yaşında ne yaptın? 27 yaşında ne yaptın ulan?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 19? 20 yaşında ne yapıyordun? 21'inde ne yapıyordun? 22 yaşında ne yaptın sen? 23 yaşında ne yaptın? 24, 25, 26 yaşında ne yaptın? 27 yaşında ne yaptın ulan?
18'de bir yerel radyoda programcıydım. 19'da üniversiteye başladım.
Üniversite bitince 20'li yaşlarda oto müzik sistemlerine meraklıydım. Kızlarla falan hiç işim yoktu. 27-37 arasında birçok kızla tanıştım, bir kısmıyla flört ettik ama doğru kişiye rastlayamadım ve mental olarak çooook yoruldum. :(
37-46 arasında karşı cinsle uğraşmayı tamamen bıraktım. Güzel bir dinlenme dönemiydi, ama şu an doğru kişiye rastlamak isterim açıkçası. :)
18’de üniversiteye yeni başlamıştım, hem okuyup hem harçlık çıkarmak için özel ders veriyordum 🤓
19–21 arası bolca aşık oldum, kalbim kırıldı, toparlandım, yeniden denedim ❤️🩹
22’de mesleğime odaklandım, 23–25’te yüksek lisans ve yoğun staj yaptım 🧠
26–27’de evlendim, çocuk planları yapmaya başladım 👨👩👧👦✨
Cevap
17Cevap
18 yaşında modellik yapıyordum Aysun Kayıcı ile podyuma çıkmıştım Avva giyimin ilk mankeniydim güzel zamanlardı bak aklıma geldi ya :D ulan keşke hep 18 yaşında kalabilseydim
18 imde lise bitti, üni ye başladım, bölüm sarmadı bıraktım. 20 mimde yeni bi bölüme ve şehre yelken açtım, 22/23 ümde henüz öğrenci iken memur olup okulu bıraktım. O gün bugündür çalışıyorum.
Ailevi sorunlar, stres , psikoloji bozukluğu, askerlik vs
Bağırma abla Allah'tan daha 21 yasindayim daha 😅😅
18 de akredite spor ve magazin muhabiriydim tecrübeli bir reklam fotografı özelinde her türü çekebilen biriydim (dijital yoktu) tek başıma reklam ajansı ve yazılı basın kurluşuydum
O zaman yemekhane dedim ki bir tane patlıcan salatası ve salata tarifleri resimli Oktay gibi oluştur gece gündüz demeden her zaman gelecek ama kimse yok VC ama kimse yok mu verdin yok mu abi hoş geldin canım benim kuru soğan
Hepsinde çalışıyordum
Çok şey yaptım ya, buraya yaz yaz bitmez ki
Bu videoyu hatırlıyorum
Yaptık bir şeyler. 😂
çalışıyordum hep
Uyuyordum sen?
Söyleyemem ekdjejdj
Anlatayım mi tek tek
Hicbisey
Amelelik
Öffff Annah
Okula gidiyordum