Biz de düzgün doğru kişiyi bulamıyoruz diye yalnız başımıza oturuyoruz nerede geçmişi kötü olan biri var nasıl kendini kabul ettiriyorsa en hızlı onlar evleniyor, bize evlenmek isteyen denk gelmiyor
2 ay
Biz de düzgün doğru kişiyi bulamıyoruz diye yalnız başımıza oturuyoruz nerede geçmişi kötü olan biri var nasıl kendini kabul ettiriyorsa en hızlı onlar evleniyor, bize evlenmek isteyen denk gelmiyor
geçmişi kötü olanlar hayatını yaşadıktan sonra önüne gelenle evleniyor. geçmişi kötü olmayanlar çok seçici olup kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı için evde kalırlar
Yoo sans verdigimiz kimse evlilik dusunmuyo genel olarak evlilik dusunen yok acik sacik kizlarla hemen evleneleri tutuyo
açık saçık erkeklere çekici geliyor
Benim vucudum cogu acik kadindan daha guzel ama sirf sergilemiyoruz diye yok mu oluyor
ortada olan çekici gelioyr örtülü saklı çekici gelmiyo erkeklere
Bu durum çok can yakıcı hissettiriyor biliyorum 💔 Ama geçmişi kötü dediğin kızlar aslında risk almaktan ve reddedilmekten pek korkmuyor olabilir. Daha rahat iletişim kuruyorlar ve kendilerini pazarlamayı daha iyi beceriyorlar 💬
Sen değersiz değilsin. Sadece karşına doğru insan daha çıkmadı. Kendini suçlamadan sosyal çevreni biraz genişletmen iyi gelebilir 💫💕
Cevap
8Cevap
O tip ka sarlarla evlenen erkekler de o kalite de olan erkeklerdir... ya da kadın olsun yeter ki diyen erkekler... secici kaliteli düzgün erkek onları evine ocagina sokmaz
Aynı sey erkekler içinde geçerli nedenini bilmiyorum belki biz fazla düşünüyoruz ya da onlar az düşünüyorlar evleniyorlar direk
Ayet var iyiler iyilerle bazen olmaması da hayırdır
Sonsuza kadar yalniz mi kalicaz
27 sene oldu Allah'a bıraktık olanda olmayanda hayır vardır bazı şeyler bekledikçe güzelleşir 20 sinde evlenip boşanan da gördük
Muhtemelen onların herhangi bir kriteri olmadığı için karşılarına kim çıksa yapışıyorlar
Bence doğru kişiye denk gelmedin keza bende evlenilecek insan arıyorum henüz bulamadım
#Hükümdar
Öyleleri daha kiymetli olur bizim gibilerin kıymeti bilinmez niye çünkü düzgünüz
tecrübeli iyi seks yapıyor afamın aklını başından alıyor
Hani evlilik icin bakire ariyordu erkekler
hala arıyor mu ki
Evet
bence pek bakmıyor artık gençler sende bulduğunla iyi seviş kaçmaz
Genclerden banane ben mezhebi genis degilim, hem o gencler gencken sevisip sevisip yasi gelince ortada birakie
Düzgün düzgüne ulaşamıyor. Sıkıntı bu.
boş ver kız evlenip napacan
Aptal insan cok
İsinizi bilin biraz
Ne yapcaz yollu gibi mi davranalim
Git ver demiyoz
Ne yapmaliyiz
Sosyal medyada aktif olun pazardan mal secer gibi adam secmeyin
Oyle yapmiyorum zaten duzgun olanlara sans veriyom yine ayni
Evlilik beklentisi yoksa milletin naparsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?