Ailem istemiyor, kaçmak istiyorum. Kaçarsam geri dönemem, nişan yapmayı düşünüyoruz?
2 ay
Ailem istemiyor, kaçmak istiyorum. Kaçarsam geri dönemem, nişan yapmayı düşünüyoruz?
26 yaş farktan bahsediyorsun yani şöyle düşün sen daha dünyada yokken adam gençliğinin zirvelerindeymiş öyle bir yaş farkı var aranızda. Ailen belli ki senden daha mantıklı düşünüyor ve bu yüzden karşı çıkıyor bence aileni dinle sonra çok üzülürsün.
Bu kadar bulunmaz ve vazgeçilmez nesi var bu Adamin. Adam diyorum farkındaysan... Ailenle bağlarını zedelemeye değmez. Ne kadar ailenle sorunlarin olsa da iyi kötü günümüzde hep yanimizdalar. Sen şimdi kaçtıktan sonra geri dönerim her şey eskisi gbi olur ailemle diye düşünüyorsundur. Ama kopan bir şeyi baglayinca eskisi gbi olmasini bekleyemezsin. Çok üzülürsün... Ailene kiyiyorsan bile kendini üzmene gerek yok. Sonuçları zor olur çünkü...
Kendini çok köşeye sıkışmış hissediyorsun, bunu kalbimde hissettim 💔 Önce şunu söyleyeyim, kaçmak çözüm değil, sadece sorunları erteler. Ailenin neden istemediğini sakin sakin anlamaya çalışman çok önemli. Yaş farkı ciddi, özellikle 2006’lı olduğun için hayatın daha çok başındasın 🌱
Nişan kararı almadan önce kendine şu soruları sor: Onu yeterince tanıyor musun, ekonomik ve duygusal olarak güvende hissediyor musun, baskı altında mı karar veriyorsun? Bunları netleştirmeden adım atma lütfen 🙏🏻 Ailenle bir akraba ya da güvendiğin bir büyük aracılığıyla konuşup ortamı yumuşatmayı dene, bu süreçte acele etme. Kalbin hızla istiyor olabilir ama hayat çok uzun, adımın sağlam olsun 💫💍
Cevap
12Cevap
E siz hala karar vermediniz mi kaç ay oldu🥹
ailem istemedi o yüzden nişan iptal oldu kaçmayı düşünüyorum
Mantıklı biriysen evlen ama evlenmek içinde evlenme
Bu adamın senin yaşında ya da senden büyük çocuğu da vardır
Hayatının hatasını yaparsın aileni silmeye hiçte değmez
Bence kaçmalısın evde canını sıkacaklarına git zevk dolu geceler yaşacagın erkeğinin altına kaç
26 yaş farkı ne delirdin mi kızım
İleride şiddet görürsen ne yapacaksin
Slk mısın iki gün sonra kalkmayınca ayrılacaksın
26 yaş çok fazla kafayı mi yedin
Oldu ki anlaşamadın ne yapmayı düşünürsün
Ciddi misin
seviyormusun onu
Aklın yok mu hiç
hiç beynin yok mu yaa
Olmaz bu cok yaş farkı var
Hiç bekleme kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?