Ailem muhafazakâr, ben açık biriyim ama çok açık giymem, bazen erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor ama sanki aileme karşı suçluluk hissediyorum. Hiç sevgilim de olmadı.
2 ay
Ailem muhafazakâr, ben açık biriyim ama çok açık giymem, bazen erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor ama sanki aileme karşı suçluluk hissediyorum. Hiç sevgilim de olmadı.
Seninle evlenip baskıcı ve muhafazakar ailenle seni kurtarıp özgürlükçü ve sınırsız dünyayı Kanıt açacağım bir evlilik yapıp senin nikahıma almak isterdim biliyor musun o içindeki bastırılmış bütün duyguları özgürce dışarıya vurabileceğin
Erkek ilgisinden hoşlanman çok doğal ve sağlıklı bir his 😊 Bu senin ahlaksız olduğun anlamına gelmez 🧡 Ailenin değerleriyle kendi isteklerin çatıştığı için suçluluk hissediyorsun. Bu duygu da anlaşılır.
Kendini suçlamadan önce şunu fark et 👉 Sen büyüyorsun ve kendi kadınlığını keşfediyorsun. Sınırlarını kendin belirlemen çok önemli 💫 Utanç değil bilinç sana rehber olsun 💕
Cevap
20Cevap
Sen kendin artık bir bireysin. Her konuda ailen ile aynı düşünmek zorunda değilsin.
Keşke anlasalar onlar yüzünden hayatım kalmadı hiç arkadasim yok
Nasıl toplarım bilmiyorum
Kendimi
Sevgilim yok konu geniş her anlamda hayatsiz oldum
İyi de ne alaka millet sanal bile bulup takılıyor bunun muhafazakar ya da dinsiz olmakla alakası yok
Aileyle bu durumun ilgisi yokki kendi hayatin
Var herşeyime karisiyolar
Hissetme boş ver eşini bul doğru karar vermede yardimci olur ilgiye göre yargı
Asla öyle düşünme gayet normal bişey herkes ilgiyi sever
Sen?
Belli bir yaşa gelmişsin gayet normal ki beğenilme hissi zaten herkesin hoşuna gider
Kadın olarak bu ilgi suçlu hissettirmesi normal değil yani doğal olan bişey
Aileni dinle ama hayatını onlara göre şekillendirme.
Hep müdahale ettiler şimdi ruh gibiyim
Kendi düşen ağlamaz bu yüzden hata yapıyosanda kendi bildiğini yap kontrollü bir şekilde
Çok üstüme geldiler şimdi hiç arkadasim yok ya
Istersen arkadaş olabiliriz
Sanal mı takılıyorsun
İnsansın normal
Yahu kimin hoşuna gitmez ki bekarsin sonuçta
Çalış ve ailenden ayrı yasaki rahatla
Gitmesi normal gayette sen kapalı mısın açık mi?
Sen bir de sevişsen neler olur acaba
Cinsel arzuları baskı altına aliyorsun
Normal bir şey
Tabiki hayir
Doğanın gereği bu , gayet normal utanmak ne alaka
Hayır
Yok güzel gelir istersen anlatabilirim
Duygularin yok mu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?