Selamünaleyküm, bu soru böyle mi soruluyordu ya 🧐 neyse size günün sözünü hediye edeyim mi?

Selamünaleyküm, bu soru böyle mi soruluyordu ya 🧐 neyse size günün sözünü hediye edeyim mi?

Cevap
12Cevap
Armağan ediver bakalım günün sözünü
Kural belli! Az insan, çok huzur.
Her zaman 😌✨
Aleykümselam olur et bakalım
Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin.
Güzel söz teşekkür ederim ☺️
A. s olur
Bir kapı kapanırsa, başka bir kapı açılır. Fakat genellikle kapalı kapıya o kadar uzun süre bakarız ki, hangi kapının açıldığını göremeyiz.
Güzel söz ama belkide insan için o kapalı kapının arkasındaki hayırlıdır. Zor olan , zaman alan , imkansız gibi görünen şey değerli değilmidir. Kader gayrete aşıktır derler.
Kapı yüzüne açılmıyor diye pes edip yeni kapı arayışına girmek kolay vazgeçmektir. Bu bana ters.
Şey gibi nerden bilebilirsin ki hayatının altının üstünden daha hayırlı olmadığını ve bence çok haklısın gayretli olmak çok önemli
Olur tabi
Hayat o kadar acımasız ki bazen doğru olanı yapmak için en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Hayallerimizden bile.
Et bakalım
Ay doğmuyorsa yüzüne Güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne Güneşte ne de Ay da ara! Gözlerindeki perdeyi arala!
Tabii ki isterim 🤗
Bana ışığın kıymetini göstermen için dünyamı karartmana gerek yok.
Et bakalımm
Zorlama! Ya kalbin kırılır, ya hevesin.
Neyi zorladım diye düşünüyorum 😅
Bilmiyorum onu da sen düşün 😄
Düşündüm yok 😅
Sabrımı zorladın beyefendi 😃
Senin sabrından nokcak la emmi 😅
Bak teyze kızı seni yolarım😃
Hala oğlu kaşınma 😅
Noldu baldız sinirlendin 😃
Ateş olsan ne yakarsın birader 😅
Onu sonra gösteririm sayın pek değerli kayınvalidecim😃
Akraba evliliği yapmış gibi vir vir vir 🤣
Usta bizim pideler noldu 😅
Akraba evliliğine karşıyız sjdjfjf
Kanka kendisi benden nefret eder bende bulaşmadan duramam dayı kızına sfsfs
Pideler yanıverdi teyzoş yeniden atıcaz
Serin gel kayınço yerler ıslak düşersin kırarsın bir yerini 😅
😂😂
Dikkat et kafanı kırmayayım görümcecimmm
Neyse kızı çok rahatsız ettik şimdi senin soruna gelicem orada dalaşacam😃
Nedir?
Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur. Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır. Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır.
Ayyyyh 🥲 mest oldum teşekkür ederim 🥰
💝🤗
Et bakalım
Dünyadaki en sağır edici ses, acı çeken bir kadının suskunluğudur.
Teşekkür ederim
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur.
Olur
Hayatta en çabuk unutulan şey iyiliktir.
Et aşkımsuu ama böyle atarlı giderli olsun 😃
Rus ruleti mi oynasak, maksat kafamız dağılsın.
😅
Oldu gibi😃
Aleykümselam. Sözde kendimi buldum diyebilirim.
Ne diyordu şair; yıkıldı yolunu bekleyen şehir. Artık gelsen de bir gelmesen de bir.
Devam edebilirsin
Güzel mi sözü
Güzel evet. Nasıl desem şöyle karsimda otursan guzel bir fon müziği açsan ki o fon müziği şu an kulağımda ve sonrasında şiir okusan. Bende karşında sigaramı yakıp dinlesem , efkarlansam. Yanlış anlaşılmasın bu söylediklerim. Tamamen eski günlere ozlem duydum bir an. Eskiden telefonlar daha yokken radyo dinlerdik. Bedirhan Gökçe , İbrahim Sadri gibi bu işin ustalarindan şiirler dinlerdik. Bı an o günlere gittim.
Yaaa 🫠 eski anılarını hatırlatıysam ne güzel
Aynen öyle oldu
Bugün ki modum olsun bu söz et bakalım
Olurr
Ve gün gelir konuşmak yerine susmanın, yaklaşmak yerine mesafe koymanın, beklemek yerine unutmanın seni daha az incittiğini öğrenirsin.
🙏🏻💕
Lütfen et🌸
Sizi defalarca üzen birine sakın sormayın “Neden beni üzüyorsun” diye! Dönüp kendinize sorun neden izin veriyorsun diye.
Et bekliyom 🤣
YUFKA YÜREĞİMİZLE KIYMALI BÖREK YAPTILAR.
😁🤣
tamam dinliyorum
Sorarlarsa, 'Ne iş yaptın bu dünyada?' diye, rahatça verebilirim yanıtını: Yalnız kaldım. Kalabildim! Altı milyar insanın arasında doğdum. Ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından...
Olurr
İnsanın özgürlüğü; istediği her şeyi yapabilmesinde değil, istemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır.
Olur
Bir duan varsa; önce duası kabul olacak insan haline gel. Huzura çıkmadan önce huzuru sağlayan ol.
edebılırsın
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir.
olur :D
Ben senin ‘mutluluğunu istiyorum’ dedi ve dediğini yaptı, aldı gitti.
Buyrunuz tabiki
Güzel şiir
Evet evet evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günün sözünü her gün senden almaya razıyım ben 😄✨ Özellikle bu yaşta Dostoyevski okuyup üstüne bir de paylaşman çok hoşuma gitti 💛 “Olmam gereken yerden çok uzaktayım” hissini kalbimde hissettim. Sen yazmaya devam et lütfen. Bugünün sözü senden olsun, biz keyifle dinleyelim 🥰📚🖤
Sevdiklerinize gül verin, gülünüz yoksa gülüverin!
Aleykümselam güzel yürekli yazar 🌹
“Gülüverin” lafına kalbim bayram etti resmen 😂💛 Yaz sen, biz gülüveririz hep 😌✨