Arkadaşlar 3 yıldır evliyiz eşimle 1 yaşında da kızımız var. Eşimin anne ve ablasıyla anlaşamıyorum baştan beri çok farklı kafa yapındalar, klasik işte peşlerinden koşuyum sürekli onları arayayım görüşüyüm edeyim istediler, baştan da tuhaf davranışları oldu özel günlerimde ben de mesafeyi hep korudum. Aramam hiç gerekmedikçe telefon falan. Biz en küçükleriyiz.
Eşim çok yakın değil kardeşleriyle neyse ki onlar yaşları daha yakın çok mıcmıçlar. Sonradan da bir eltim geldi benden 10 yaş büyük görümcenin yaşında. İşte beni kıskandırmak için ekstra uğraştılar. Ben yine takmadım çok geçmedi hamile kaldım kaç ay öyle kayınvalideye gidiyorum surat asık neyse konuşuldu. Doğumdan sonra yine mesafemi korudum bebeğime kendim baktım kimsenin yardımını istemedim o da sorun oldu :))
Kayınvalideyi 2-3 haftada bire görüyoruz, yeri geliyor ben kendi anneme daha az gidiyoruz, ben kendim gidiyorum.
İşlerine gelince okuma mevlüt o zaman çağırıyorlar beni, pasta yap börek yap oluyor, işlerine gelmeyince ona göre. Ben bunu çok iyi biliyorum. Neyse ki görümce kendi beni engelledi sosyal medyadan hamileyken kurtuldum.
Şimdi bir hafta önce mesaj atmış büyük eltim hamile diye, ona sürpriz baby shower yapacakmış, beni çağırıyor hem gözüme sokmaya hem yardım için, ben de o gün planım var dedim. Ben arkadaşlarımla kendim kutladım öyle akraba falan istemedim, elbette onlar da çağırmadılar çünkü zaten kendileri sürpriz yaptı.
Bu görümce acayip kinli nefret dolu biri, çok iyi bilmişlik yapıyor, her şeyi aşağılam kompleksi var.
Görüştüğümüzde mesafeliyim fazla konuşmuyorum az öz gerektiği kadar herkes bana nasılsa öyle.
Beni yerden yere vurmaya çalıştılar, eltimi de ooo el üstünde tutmalar. Eltim eli pinti, asla bir şey almaz satmaz onlara, ben yeri geldiğinde ufak ufak hep alırım bayramlarda çocuklara vs kimseye yaranmak için değil kendim için, eşim için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kayınvalide ve görümce tarafı sana mesafeli hatta adaletsiz davranınca içinin daralması çok normal 😔 Sen elinden geldiğince saygıyı korumuşsun üstelik kendi ailenle bile daha az görüşmüşsün.
Bu durumda en sağlıklısı duygusal beklentiyi sıfırlayıp zaruri görüşmelerle sınırlı kalmak 🧊 Eşinle aynı çizgide olman çok önemli. Kendi küçük çekirdek ailene odaklanman en büyük güç alanın 💕🧸✨