Bu aralar çok aşırı yalnızım. Sadece spora gidip geliyorum onda da on gram veremiyorum zaten. İş bulma konusunda da umudum yok. Torpil 0 ben biraz kilolu biriyim hayatım rezalet. Hiç arkadaşım kalmadı. 😔
2 ay
Ben yıllardır yalnızım. Sporu bırak markete gidip gelemiyorum. İş olsa da çalışamıyorum. Bence şükretmen gereken bir hayatın var. Sanal ortam konuşup iç açmak için epey iyi bir yöntem. Umutsuzluk hissi kalıcı olursa depresyon tetiklenir. İnsanlarla sürekli konuş ve evde film izleyerek yalnızlık algısından çık. Dikkat etmezsen depresyonla beraber 2 rahatsızlığın daha olur.
Umudum yok geleceğe dair. Bu cehennemden hızlıca geçip gitmek istiyorum artık yalnızca.
Küçücüktü zaten, şimdi kaldı mı bilmiyorum...
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Yalnız hissetmen çok anlaşılır bir durum ve kesinlikle tek başına yaşamıyorsun bu duyguyu 💔 32 yaş yalnızlık ve sorgulama dönemi olabiliyor. Kendini “rezalet” diye tanımlaman en çok da ruhuna zarar veriyor. Spor yapman büyük bir artı kilo veremesen de bedenin güçleniyor 💪 Küçük hedefler koy kendine. İş için de online kurslara bak gönüllü işlere yönel yeni insanlarla tanışma şansın artsın 🌱 Umut sandığından daha yakın 💫
Cevap
14Cevap
birini bularak
Yalnizlik her zaman lanet degildir. Belki de Allah ikiyuzlu kisilerden koruyordur seni. Bir de oyle dusun
torpil gerekmeden kasiyer de olucak olsan bie iş buş deriö. yalnızlık ve arkadaşsızlığa çareö yok bende bulamadım
Görende intiharın eşiğinde sanacak biraz kendine gel kafanı topla
Yalnızlık iyi insanların yazgısı günümüzde
İnsan olan yalnız kalmaz
spordan bulsana
Kaç yaşındasın
az nefeslen
Nerede yaşıyorsun ki
Pazar sabahı niye yatmıyorsun
Hiç mi veremiyorsun
Arayış var sende
İş yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?