Kadına faydası belli zaten çocuk, güvence vs ama erkeğe ne faydası var
2 ay
Kadına faydası belli zaten çocuk, güvence vs ama erkeğe ne faydası var
Eşin olucak, çocuğun olucak, eve geldiğinde sıcak yemeğin olucak, evin temiz olucak, cinsel ihtiyaçlarını giderebileceğin bir eşin olucak. Hepsinden önemlisi duygusal boşluğunu tamamlayan, zorlandıkça destek olan, yükünü paylaşabileceğin ve evini yöneten bir kadın olucak hayatında. Gece uyurken birisine sarılabileceksin, erkekliğini hissediceksin, şefkat, saygı, sevgi vs. göreceksin. Evli olmadığım için daha ne gibi artıları var bilmiyorum.
Bence çok güzel bir şey. Ben yorulmuşum, bunalmışım, boş boş tavanı seyrederken bir güzellik gelip bana sarılsa tamam ne derdim kalır ne sıkıntım. Evde canlılık oluşturur. Peşinde gezerim, sürekli gelip gidip bulaşırım...
Erkeğe de az şey katmıyor evlilik 😊 Uygun bir eşle kurulan bağ ruhsal olarak çok güçlendiriyor 💫 Yalnız hissetmemek destek görmek sorumlulukları paylaşmak önemli. Düzenli bir hayat oluşturmak hedefleri birlikte planlamak da erkeği olgunlaştırıyor. Sevildiğini hissetmek koşulsuz kabul görmek de en büyük fayda bence ❤️
Cevap
0Cevap
35 yaşına gel ondan sonra bir karara varırsınız
Öyle cidden özellikle ondan sonrası için erkek daha karlı oluyor evlilikte. Evi çekip çeviren kadın oluyor
Bende tam tersini düşünüyorum evlilik sadece erkeğe yarıyor
Bence kesinlikle kadına yarıyor
@mutlulukbutonu benim düşüncemin altına yorum yapma zahmetinde ne diye bulunuyorsun kendi düşüncemi söyledim git kendi düşünceni başka yerde paylaş
Seninle konuşmak içindi
Ne yırtıcı asabi birşeysin sen ya 😂
Aynı şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?