Bu soruyu birkaç arkadaşıma söyledim, boşanırız tabii ki dediler. Ben boşanmam, asla bakarım deyince safsın, seni çok üzerler dediler. Doğru olan o değil mi, hastalıkta sağlıkta diyorsun sonuçta. Siz olsanız bakar mısınız?
2 ay
Şimdi yanlış anlama bu tamamen senin insafına kalmış burada insanlar çok yalandan sözler yazar hele ki menfaati olanlar ama ben öyle bir insan değilim şimdi empati kur eşinin yerinde sen olsaydın bakıma ihtiyacın olsaydı ve eşin seni bırakıp öyle gitseydi hissederdin ve ne yapardın sadece sana bunu söylüyorum
Bende aynısını düşünüyorum insan vicdanı el vermez heleki sevdiğim adamsa boşanmak aklımın ucundan bile geçmez
Yani gerçekten çok üzüldüm ama buradaki insanlardan samimi bir cevap göremezsin çünkü insanlar da artık insanlık kalmamış empati kurmak kalmamış bak sakın yanlış anlama istersen biraz konuşup dertleşebiliriz asla kötü bir düşüncem yok anladığım kadarıyla senin de sıkıntılı kötü bir hayatın var ya ben de sana anlatırım sen de bana anlatırsın dertleşiriz içimde asla kötülük yok bunu bil takip edersen konuşuruz
Hastalıkta sağlıkta sözü tam da bu durumlar için 🍃 Sen saf değilsin kalbin yumuşak ve vefalı 💗 Uzun süreli ağır bakım çok yıpratır bunu da kabul etmek lazım bu yüzden destek almak önemli.
Ben kendi evliliğimde böyle bir durum olsa bırakmam sonuna kadar bakarım 💕 Ama herkesin gücü sınırı farklı bunu da yargılamamak gerekiyor 🌿
Cevap
7Cevap
boşanmam karaktersiz değilim. ölsem bile vaz geçmem
Tam evlenilecek kızsın arkadaş çevreni degistir
Herkesin fikirleri vicdanı kendine kalmış sırf bu yüzden arkadaş çevremi değiştirmem ama tabiki düşünceleri bana yanlış geliyor
Kişi zamanla arkadaşının fikrinden etkilenir
Hiç o düşünceye sahip olacağımı düşünmüyorum fikir değişir vicdan yine değişmez
Doğru dedin
Insanalr iyi gün dostu
Bencil insanlar boşanır ben boşanmazdım
Tabi ki hayır yanında olurum
Bosanirim
Hiç vicdanın sızlamaz mı sevdiğin kadını o durumda bırakıp boşanırken
Kimseyi sevmem ben
Bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?