Kürt olup Türk birine ya da Türk olup Kürt birine âşık oldunuz mu?
2 ay
yasandi
Türk müsün
evet oldu
Türk ya da Kürt müsün
Türküm
Türk–Kürt aşkı çok gördüm ve danışanlarımda da çokça şahit oldum 💞 Etnik köken kalbe hiçbir şey söylemiyor inanın, asıl mesele ailelerin bakışı ve çevrenin baskısı oluyor. Sen kalbini dinlersen ve birbirinize saygılı olursanız bu ilişki çok güzel yürür 💫 Önce kendine sonra sevdiğine güven ❤️🔥
Cevap
9Cevap
Hayır yaşamadım.
Evet gençlik yıllarımda Zaza kürdü aynı zamanda Alevi bir kızla 3 yıl beraber oldum sonrasında evlenmek istediğimde biz de dışarıya kız vermezler kız alırlar dedi bitirdi ve gitti
Farklı etnik köken eşittir Kürtler mi yani 😄😄😄😄
Peki Kürt bölgesinde büyüyüp ama kendimi Kürt hissetmiyorsam o zaman ben ne oluyorum?
görende ırklar arası sanacak..
Olmadı alt ırklara ilgi duymuyorum
Olduk kardeşim
Türk birini sevdin mi
Sevdim
Ne oldu peki
Peki hiç Kürt sevgilin oldu mu Kürt erkekleri nasıllar
Olmadı 🤷🏻♀️
Hmm Kürt kadınları Kürt erkeklerini sevmiyor galiba
Cevap ver lütfen
Bizi niye beğenmiyorsun
Ayıp değil mi Kürt erkekleri gibisi var mı
Milliyetçi Kürt kadınısın yakışır mı sana
Bacım sarkıntılık yapmıyorum yemin ederim sadece merak ediyorum
Cevap vermeyene kadar yazacam
Yanlış anlaşıldım galiba; 'olmadı* derken bu bir 'sevmeme* meselesi değil, sadece hayat akışı içinde karşıma öyle birinin çıkmaması ya da doğru kişiyle o bağın kurulmaması meselesiydi. Bizim için aslolan etnik köken değil, karakter ve yürek birliğidir. Kürt erkeklerini tek bir kalıba sokmak da doğru olmaz; her toplumda olduğu gibi çok dürüst, merhametli ve sadık olanları da var, tam tersi olanları da. Mesele köken değil, insanın özü. Ha 'olmadı* cevabım ne oldu peki? Sorunuzaydı. Erkekleri genel bir kalıba sokup 'şöyledirler* diyemem, çünkü her insan ayrı bir dünya. Ama ben kendi adıma, beni anlamayan ya da hayata bakışıma uyum sağlamayan kimseyle, kimliği ne olursa olsun bir gelecek görmüyorum. İyi günler..
Peki Türk birini niye sevdin karşına nasıl çıktı
@CoolEmmi72 Ayıp olan şey, bir kadının kişisel tercihlerini ve hayat görüşünü bir topluma mal etmektir. Kürt erkeklerinin mertliğini, tartışmaya açmadım; sadece benimle aynı düşüncede olmayan biriyle hayatımı birleştiremeyeceğimi söyledim. Milliyetçilik; kendi insanını körü körüne sevmek değil, o kültürün içinden çıkan onurlu ve karakterli bir duruş sergilemektir. Ben aynı dili konuşmaktan ziyade, aynı hayat felsefesini paylaşmaya değer veriyorum.
Ya abicim ne ağladın Kürt bile değilsin. Ona bakarsan Kürt erkekleride Türk kadınları çok seviyor evlilikler o yönde.. birkere sordun ikincisi niye bu kadar uzatiyorsun.
@CoolEmmi72 uza
*
Artık Yeter lütfen bildirim geliyor
Kürt kadınları Kürt erkeklerini beğenmiyor, Kürt erkekleri Kürt kadınlarını sevmiyor.. siz kendiniz dahil birbirinizden kaçıyorsunuz. Üstüne bölücülük yapıyorsunuz.. Üstün TÜRK kültürü olmazsa afganlar gibi sürünürsünüz.
Görüş sahibi yorum silemiyorum lütfen şu takıntılı k*koyu aldır başımdan
ya da engelle yorum yapmasın 2 saatir bildirim geliyor
Abdullah Öcalan bile 91 sayfada şöyle diyor Kürt kadınlarının çoğunun bedenleri ölü kokuşmuş soğuk gibiler.
Artık yorum yapmayacağım Soran kusura bakma
_Ronahi_ lütfen kusura bakma bugün esime sinirlendim bütün nefretimi sana kustum şimdi hatamı anladım üzür dilerim senden
Kürt olarak Türk bir kadını sevdim zamanında.
Evet oldu ama olamadık
Türk müsün
Hayır kürdüm
bir şey soracağım neden Kürt erkekleri Türk kadınlarını bu kadar sever ve kendi kadınlarından nefret ederler yorumlarda bile bir tane var çünkü.
Ben kendi kadınlarımdan nefret etmiyorum
Yok öyleler.
Ben öyle değilim
Oldu
Oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?