Evli kadın erkek fark etmeksizin hep aldatıyorlar. Neden bu kadar arttı ya ve anlamadım, evli insan bir başkasını nasıl sever hadi sevse o zaman boşanır sonuçta
2 ay
Evli kadın erkek fark etmeksizin hep aldatıyorlar. Neden bu kadar arttı ya ve anlamadım, evli insan bir başkasını nasıl sever hadi sevse o zaman boşanır sonuçta
Bu konu araştırılmış özellikle evli bi erkeği bi kadın niçin seçer konusu
Seçilmiş bi erkeği kadının istemesi yüksekmiş
Yani seçilmiş derken hali hazırda başka bi kadın tarafından seçilmiş (sevgilisi olan, sözlü, nişanlı ya da evli)
sigara içmek gibi düşün çocukken garaj kenarlarında park köşelerinde ailenden içtiğin sigara nasıl daha lezzetliyse gizli saklı sayecanı veren ilişki daha cazip geliyo ama evet yapılan şey ne olursa olsun yanlış
Evli insanların bu kadar aldatıyor görünmesinin bir sebebi sosyal medya ve gizli konuşma imkanlarının artması 😕 Eskiden de vardı ama bu kadar görünür değildi.
Boşanmaya gelince korku çok büyük. Toplum baskısı, çocuklar, ekonomik kaygı, yalnız kalma endişesi… 😔
İnsanlar çoğu zaman cesaretsiz davrandığı için gizli ilişkiyi “kolay yol” sanıyor. En sağlıklısı duygular netleşince dürüstçe ilişkiyi bitirmek 💔✨
Cevap
15Cevap
Farklı şey peşindeler hepside benim arkadaşım da yapıyodu yapma bak karında yapar dedim yapamaz dedi astı kesti karısı da yapıyor gördüm kaç kere hadi nolacak şimdi desen bi dert demesen bi dert
Yatakta doymayan doyurana
Ve kuyruk sallayana gidiyorlar evde nasılsa bekleyen garanti ver diye
Sadece yatak değil bence eşleri doyursa yine giderler
NE sıklıkla? Ayda 1 yetmez ki o doyum değil olamaz
Yani çevremde eşiyle sürekli yapıp aldatan da duydum
Yeteri kadar cilve ilgi yoktur detay çok var burada anlatamamm
Aldatmak daha kolaylarına geliyor... hem aldatacak hem evdeki konforundan vazgeçmiyecek...
Sevdiklerini kim söyledi. seks yapmak için sevmek mi gerekiyor.
Benim buradaki tezim herkes evdekini elde bir olarak görüyor yani ondan sonra cepte diye düşünüyor ve merak ettiği için de karşı cinsi anlamda elektrik alırsa aldatmalar ve sevişmeler başlıyor
Vefanın eksikdigi yerde haz pesinde sınırsız istekler uyanir
İletişim kolaylaştı ondan
Kansızlar evlenmemeli
Kimse sahip oldugunun kıymetini bilmediğinden
Boşanmak zor olduğu için olabilir
Evli insan sevemez aldatır isterse
Zihniyetine sokiyım
Kurulu düzenlerini bozmak istemiyorlar
Başına bişey mi geldi
Hukuki sonuçlarındandır heralde
Yanlış bir şey ama insanlar yapıyor.
Devir sadece verme devri olmis
Evlilikte insan kardeşiyle mi evleniyor sksmesin?
Evlenmek ayrı problem, boşanmak ayrı problem
Ahlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?