Bende böyle bir izlenim var, o yüzden asla memur erkekle evlenmek istemem. Özel sektörde çalışan insanlar gelir seviyeleri, kariyerleri daha iyi olsa bile onlardan daha kibirli değiller bence.
2 ay
Bende böyle bir izlenim var, o yüzden asla memur erkekle evlenmek istemem. Özel sektörde çalışan insanlar gelir seviyeleri, kariyerleri daha iyi olsa bile onlardan daha kibirli değiller bence.
Hazır paraya alışmışlık var nasıl olsa 15 inde yatıyor para ve hep yüksek standartlarda hayatlar. O yüzden kimse emekli olmak istemiyor 80 yaşına kadar çalışacaklar bıraksan.
Mesele o değil. Evlenme konusunda fazla kibirliler bence. Kendileri 1 koyuyorsa karşılarındaki kişiden 5 bekliyorlar.
Evlenme konusunda maddiyat dayatan kimse ile zaten yola çıkılmaz. O evliliktende bir halt olmaz.
Evet ve bunu erkek yapuyorsa gerçekten sıkıntı
Genelleme yaptığında kendini koruyor gibi hissediyorsun ama kalbini de daraltıyorsun 💔 Her meslekte paragöz de var mütevazı da var. Memur olmak kimseyi otomatik kibirli yapmıyor 😊 Partner seçerken mesleğe değil karaktere bakmak sana daha iyi gelir. Saygı sevgi ve emek gördüğün kişi senin için en doğru olandır 💞🌿
Cevap
4Cevap
En iyisi özelde çalışan mühendisler 😂 adamlar hem eğitimli hem paralı mühendis varsa konusabilieim
Tamamda sen ne mezunusun
Sanane 😅
Kamil makine mühendisiyim
Tamam olsbilir
Tanışabilirim dedin ya, 😊
Hemsireyim
Nerde yaşıyorsun ki
Aslında ben mühendis olacaktım hemşire değil 😂 neyse bolu sen
İstanbul Anadolu yakası
Genelde asker ve polisler Hemşire görünce hemen nikah masasını kuruyorlar
Ben de pek olmadı o durum
Hayırlısı çıkar karşına inşallah devir çok kötü o yüzden acele etme demek ki nasibin seni arıyor
Demek ki ben acele etmiyorum da zaman geçiyor o sıkıntı
Güzelsinde hani 😊
Teşekkürler de güzellik baki değil
Evet tabi öyle önemli olan kalp güzelliği
Allah seni özelde çalışan ve kendinde özelde çalışmayı nasip etsin amin
Devlet memuruna iyi bakar kimseye ezdirmez
Dogru
Garanti iş kapısı oluncs rahatlık batıyo
Ben öyle olmadım ki
Şark kurnazı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?