Hepimizin anlatamadığı, sadece kendiyle paylaştığı bir derdi vardır. Gel biraz içini dök de ferahla, anlatınca geçer derler. #itiraf #içimdengelenler#dertleşelim
İçinde fırtınalar koparan ama kimseye söyleyemediğin o büyük sır ne?
İçinde fırtına taşıma cümlesi bile kalbimi sıkıştırdı 🌧️⚡ Benim en büyük sırrım yıllarca güçlü görünme takıntımdı. Herkese “iyiyim” deyip içimde kırıldım durdum. Yardım istemenin zayıflık olduğunu sanıyordum.
Sevdiğin birine açılmak için küçükten başlayabilirsin. Bir cümle bile yükünü hafifletir. Burada da yazabilirsin ben buradayım 💜🌿✨
Bu devirde kimse kimsenin geçmişini böyle beklemiyor. Kendini bu kadar kasmak yerine biraz hayata karış yoksa o beklediğin kişi gelene kadar evde kalacaksın haberin olsun.
Valla dürüst olayım bana biraz fazla müzelik gelir bu kadar kapalılık insan korkar bir hata yaparım da hayallerini yıkarım diye. Ben hayatı dolu dolu yaşamayı severim böyle aşırı prensip sahibi biriyle her gün sınav veriyormuş gibi hissedemem yorar beni.😒
Dolu dolu yaşamak; anın tadını çıkarmak gezmek eğlenmek ve hayatı kısıtlamadan özgürce hissetmek demek. Yormak derken de sürekli bir beklentiye cevap verme zorunluluğu insanı ruhen bitirir ben o topa hiç giremem.
Belki tamamen geçmiyor ama insan anlatınca omuzlarındaki yük biraz olsun hafifliyor. Kimse mucize beklemiyor zaten maksat içimizde çürüyeceğine dışarı çıksın.
En İyi Cevaplar