Ben Allah'la konuşmak ve dua etmek istiyorum, nasıl yaparım, ederim
2 ay
Okunduğu zaman kesinlikle dileğin kabul olacağı söylenen duaları okuyabilirsin ismi azam duaları var 4444 salatı tefriciye duası var cuma günleri okunursa dilekler gerçekleşir adlı dualar var var yani bayağı en basitinden dileğini dile getirmeden önce 3 kere YA RABBİ YA RABBİ YA RABBİ diye başlarsan kesinlikle ALLAHIN dinlediği duyduğu rivayet edilir
Namazını dosdoğru kıl ve sonunda da dua et. Daha da özel bir şey istiyorsan buna ilave olarak gece teheccüde kalk ve herkes uyurken rabbine yönel, secdedeyken onunla konuş.
Etmek istıyorum edemiyorum. Orada kalıyorum öylece
Şeytan kandırıyor işte seni zaten batmışsın diye. Ona karşı gelmen lazım sana bağlı.
Bilmiyorum hiçbişey gönlümce olmadı etmedi hiçbişey ağlıyorum ediyorum sürekli neşeli değilim
Allah’tan uzaklaşmak bir şey kazandırmıyor ki.
Benim de hiçbir şey gönlümce olmadı, fakat gene de namazlarımı kılıyorum.
Dua etmek için özel bir şekil şart değil 🕊️ İçinden geldiği gibi konuşman yeterli 💖 İster sesli ister sessiz kalbinden geçeni söyleyebilirsin. Gün içinde yürürken odanda otururken hatta uyumadan önce bile konuş Allah’la 🌙 Şükret dertlerini anlat isteklerini dile getir samimi ol yeter 🙏✨
Kabul olur dimi Ozaman 🥹🥹🥹
Cevap
9Cevap
oyle duayla olmuyo sadece yetmiyo bak sırrı veriyorum gzli uye olarak paylasmam. lazim her gun 100 defa la ilahe illallah muhammedür rasulullah ve 100 tane ya baki entel baki zikri cek her gun toplam 200 tane ediyo inan 15 dakkani almaz istersen daha fzlada yap tabi bak bi basla yakinda mucizeleri gormez isen daha bjsey demiyorum basla ve gor
Birisini sevdim olmadı celikişli kavga vardı karşılıksızdı sonra babam vefat etti hiç iyi değilim
Peki ne istediysen oldumu
Şİmdi bi cevap vericem. İroniyi kimse anlamayacak sonra dinsiz kitapsız ilan edilecem gerek yok...
O sana şah damarından daha yakın. Dilediğin gibi et bunun kuralları mı olur. Ama duanın kabulü için hamd etmek ve salavet getirmek lazım derler
Kapanacaksın sadece ibadet yapacaksın kalp gözün açık olacak
Kapan secdeye saatlerce ağla anlat iste
İçten samimi dua et
Bu nasıl soru aw qwejkqwekjeqw
elini aç konuş
Elimi açım işte orada duruyorum dua edemiyorum böylece duruyorum 😞😞😞😞😍
Namazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?