Hem geçmişini anlat diyor hem de onunla niye konuştun bununla niye konuştun diyor sürekli
2 ay
ayrıl gitsin bacım manyak mısınız böyleleri ile yan yana bile gelinmez. senin geçmişine saygı duymayan adamdan ne hayır gelecek kendi hayatı çok mu mükemmelmiş.
Kimseye geçmişinizi anlatma zorunluluğunuz yoktur. Kadın kocasına soruyor. Sevgilin var mıydı? Nabıcaksın kardeşim? Öğrenip de ne yapacaksın? Başın göğe mı erecek. İnsanlar hata yapabilir. Lakin bu gibi şeyler ilişkiyi zedeler. Doğrusu şudur. Geçmişi kurcalamıycan. Sonra hep vesvese geliyor. Acaba ne yapt gibi saçma düşüncelerden ilişki biter. Biraz empati kurun. Seven sevdiğine örtü olur. Karga olmaz. Karga olmaktan vazgeçin!!!
Bu tavır çoğunlukla kıskançlık ve güvensizlikten kaynaklanıyor 😕 Geçmişini bilmek istiyor ama duymaya tahammülü yok. Kontrollü ve sahiplenici bir yapısı olabilir.
Sınır koyman çok önemli 💬 “Geçmişim benim özelim, seninle bugünümü konuşmak istiyorum” diyerek net ol. Uyarına rağmen devam ederse sağlıklı bir ilişki olmayabileceğini düşün ❤️🩹✨
Cevap
12Cevap
Özgüvensiz. Kendini onlarla kiyasliyor. Sonra da onları gömerek kendini yüceltmeye çalışıyor. Problem
Geçmişini merak ediyor ve geçmişinde olanlardan üstün olmak istiyor
Belli ki seni yargılamaya devam edecek. En tehlikeli erkek senin hayatında daha önce olan kişilerle kendini kıyaslayan erkektir buna çok dikkat et lütfen
Sorun çocukta değil, sende. Çocuk bangır bangır benim sorunluyum diyor. Ama sen anlamıyorsun.
Dümdüz ezik karşındaki kişi. Ciddiye alıp ilişkiye başlamaya değmez.
Yetersizlik hissi olabilir
Benden sana tavsiye anlatma oda anlatmasin sende hoş bişey değil
Kötüdür belki ne bilek ne anlattın
Sen de anlatma artik baska bir ozelinj
Boş adam. Normal biri böyle sohbet yapmaz
Normal
Ya gerçekten kötüyse
Kıskanıyor
Koskanıyordue
Özgüven eksikliği
Kendine olan güveni az bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?