Çok eski sevgilim benden ona kız ayarlamamı istiyor :) Yardımcı olur musunuz lütfen?

Eski sevgilimle hala görüşüyorum normal arkadaş olarak..Aramızda duygusal olarak çok fazla bir şey olmamıştı zaten sadece takılmıştık. Benim ona karşı ya da onun bana karşı hissettiği bir şey de yok.Zaten benim 4 yıllık bir ilişkim var. Asıl konuya geleyim, aynı üniversitedeyiz ve benim sınıf arkadaşlarımdan birini beğendiğini, tanışmak istediğini ve ona yardımcı olmamı istedi benden..Bunu yapmak benim için problem değil ancak şöyle bir durum var; kız benim o kişiyle daha önceden sevgili olduğumu bilmiyor.Aralarını yaparsam ve daha sonra eskiden ilişkimiz olduğu ortaya çıkarsa bir şekilde problem olmaz mı? Böyle bir şey etik mi sizce ? Karar veremiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
eski erkek arkadaşım mezun olduğu için kızla tanışma şansı pek yok. facebook dan mesaj falan atmış ancak cevap alamayınca benden yardım istedi.Yani kıskandırmak gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..Kararımı verdim

Ben bir kez ortam yaratıp tanışmalarına vesile olurum gerisine de karışmam..
Çok eski sevgilim benden ona kız ayarlamamı istiyor :) Yardımcı olur musunuz lütfen?