Türbanlı kız merakı sardı çoğu erkeği, anlamadım eskiden yoktu böyle bir şey, şimdi neden öyle oldu, mantıklı bir sebebi var mı
2 ay
Türbanlı kız merakı sardı çoğu erkeği, anlamadım eskiden yoktu böyle bir şey, şimdi neden öyle oldu, mantıklı bir sebebi var mı
Bastırılmış oldukları için daha istekli olmaları çekici geliyor ve bir noktada da bazılarının hiç cinsellik yaşamadığını düşündürdüğü için evlilik vaadiyle kandırılması kolay olduğu için diyebiliriz. Ve kapalı kutu insanlara her zaman merak uyandırır. Bu da bilimsel gerekçesi.
Son yıllarda türbanlı kadınların giyimi daha modernleşti, sosyal medyada da çok daha görünür oldular 💫 Bu da bazı erkeklerin gözünde “ulaşılmaz, muhafazakâr, masum” algısıyla karışıp egzotik bir meraka dönüşebiliyor 🙄
Bu ilgi çoğu zaman gerçek saygıdan çok fetişleştirme oluyor. Seni rahatsız ediyorsa sınırlarını net koyman çok doğal 💜
Cevap
4Cevap
Dışarıya kapalı sevgilisine veya karısına açık olması hoş bence
içindeki süprizi merak ediyorlar toybox hesabı
Erkeklerden masum düşünce beklenmez ztn saf kızlar anlamıyor mu hoşlarına mi gidiyor bilemedim
bal gibi de anlıyorlar
Ben de öyle düşünüyorum bu hoşlarına gidiyor
Bazılaeı güzel bence
Kapalı arkadaşlarım var güzel kızlar cidden onları kötülemiyorum bi anda ilgi gösteren erkekleri anlamıyorum
Dağı taşı s… bi o kaldı çünkü
Tövbeee
Öyle ama
Kötü
İnsanlar kötü maalesef
Kötü insan sen oluyorsun jsjs
Seksi geliyor
Nesi seksi geliyor ortada bişey yok ki nxjx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?