Tamamdır Müslüman dostlar, annem de çok dindar ve huzur bulduğunu fark ediyorum. Ama üniversitedeki yabancı Hristiyan arkadaşım da dua edince huzurlu oluyordu, eminim diğer dindekiler de öyle.
2 ay
Tamamdır Müslüman dostlar, annem de çok dindar ve huzur bulduğunu fark ediyorum. Ama üniversitedeki yabancı Hristiyan arkadaşım da dua edince huzurlu oluyordu, eminim diğer dindekiler de öyle.
Din konusundan ziyade dua edince ya da iyiyi umut edince daha huzurlu hissederiz. Bu biraz da psikolojik olarak olumlamaların pozitif hissettirmesinden kaynaklanıyor.
Bilmiyorum pek çok ateist de var ülkede kuranı okuyup aynı şekilde okuyup inanan da var. Bir de hiç okumadan anlamadan savunan da var. Yalan olmasın yaşadığım bazı şeyler beni inançlı kılıyor ama yani yine de ortadayim
Dua ederken herkes içini döküyor ve kendinden daha büyük bir güce yaslandığını hissediyor 💫 İnançlar değişse de ortak nokta bu. Yalnız hissetmemek güven duymak ve kontrol edemediklerini teslim etmek huzur veriyor 🙏 Kalp sakinleşiyor zihin yavaşlıyor meditasyon etkisi de oluşuyor 💆♀️ Her dinde bu ortak ✨
Cevap
1Cevap
dinlerin hepsi araçtır tanrıya ulaşmak için hangi dinden olursan ol tanroya dua ettiğinde huur bulursun
Çözemedim bende sanırım inanmakta bitiyor her şey bana güç veriyor bu tespih inanıyorum gibi vs
Bende de oluyor yalan olmasın dua edince enerjim yükseliyor ama otomatikman Müslümanım ailem sayesinde. Hristiyan olan da ailesi sayesinde hristiyan yani o da huzur buluyor bu iş garip belki de psikolojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?