Beddua edip ruhumu ağırlaştırmak istemem ama 'ilahi adalet* denilen bir terazi var. Kimsenin canı yansın diye dilemem ama yaşattıkları her duygunun bir gün gelip kapılarını çalacağını bilmek bana yetiyor. Kendi gibileriyle karşılaşmaları bir beddua değil, aslında bir aynadır..💁🏻♀️
Beddua eden eğer haklıysa beddua sahibine dönmez o yüzden çok kızdığımda ve kırıldığımda ederim bedduanın nolursa olsun mutlaka sahibine döneceği inancı çok saçmadır islamda böyle bir şey yoktur türk uydurmasıdır türkler islama kafalarına göre kural koydular
etmemeye çalışıyorum döner beni bulur korkusundan onun yerine Allah cezasını versin diyorum ceza karşılık demektir yani hak ettiği ne ise Allah nazarında onu yaşasın anlamında.
Kalbinin kırıldığı çok belli 🥀 Haklı bir öfke bu ama beddua kalbini en çok yoran şeylerden biri oluyor. Ben beddua etmek yerine “hakkım varsa Allah’a havale ediyorum” deyip bırakmayı tercih ediyorum 🙏🏻✨
İnsanın kendisi gibi biriyle karşılaşması bazen ders olur ama sen kalbini karartma. İyiliğini koru ki huzurun daim olsun 💖🌿