Eşimle yeni evlendik, annesi kışın oraya gelirim diyor ve genelde bir ay veya iki ay kalıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ayıp değil orası senin evin istediğini alır istemediğini almazsın oğlunun evine istediği zaman gelemez istediği kadar kalamaz çünkü orada el yaşıyor gelini eldir sana sormadan gelemez
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence ayıp değil, kayınvalidenin kalacağı süreyi öğrenmek doğal bir curiosity. ben olsam da sorardım, çünkü evin düzenini ve planlarını ona göre yapmak önemlidir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni evli bir evde kayınvalideyle 1–2 ay yaşamak kolay değil, bunu düşünmen çok normal canım 😅💛
Ayıp değil, sadece üslup önemli. “Kış için plan yapıyorum, sen ne kadar kalmayı düşünüyorsun, ona göre program yapalım” diye sorabilirsin 🏡✨
Hem sınırını korursun hem saygılı olursun 😊🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı.
4 aySorulmaz ayıptır, isterse bir yıl da kalır onun da oğlunun evi.
020 Yorumla- 4 ay
Ne diyosun lan sen oğlunun evinin olması istediği kadar kalacağı anlamına çünkü oğlunun evi kendi evi değil o ev sadece oğlunun evi değil gelinin de evi gelini evine el alemi sokmak zorunda değil herkesin düzeni var rahatı var evde uzun süreli misafirin varlığı bile insanı rahatsız eder inşaallah oğlun olmaz
- 4 ay
O misafir değil kocanın annesi, ikincisi de oğlumun olup olmaması da senin ağzına bakıyorsa olmasın zaten 😃
- 4 ay
@princess_Angela misafir oluyor aslında orada otursa başka gelip gitse başka karar vermişler ayrı evdeler demekki
- 4 ay
Kocanın annesi o evde yaşamıyorsa misafirdir kendi evi olmadığı için misafirdir oğlunun evi onun evi değildir kocanın annesi senin için eldir el olmasa bile istediği gibi gelip kalamaz çünkü orası onun evi değil veee o evde yaşamadığı için eşlerin düzeni bozulur rahat edemezler ama sen kocanla değil annesiyle evlenirsin o yüzden senin için sorun olmaz evliliğin ne olduğunu bilmeyen lambur lumbur kıro bir şeysin
Amin inşaallah olmaz - 4 ay
Sormak ayıp değil çünkü orası gelinin evi o yüzden kocasının annesini istemeyebilir aynı evde yaşamıyorlarsa o ev kaynananın evi değil asıl ayıp olan kendi evi gibi gitmesi ama senin gibi kıro ne anlar ayıptan kro değil kıro sen onu da bilmezsin inşaallah oğlun olmaz tekrar söylüyorum geline yazık olur kendine prenses diyenden ne beklenir ki zaten neyin egosu lan bu
- 4 ay
Valla benim oğlum olur mu olmaz mı bilmiyorum da sizin bu gidişle kocanız olmaz 😂
- 4 ay
Çoktan oldu bile😃 adam gibi adam buldum annesine sınır koymayı biliyor annesiyle benim aramdaki dengeyi sağlıyor her erkek senin gibi çocuksu anacı evliliğin ne olduğunu bilmeyen aile olamayan boşlukta yaşayan birisi değil psikolojisi bozuk olmayan içinde boşluk olmayan birileriyle aşırı sıkı fıkı olmak istemez ailesi ona yeter kaynana oğlunu doğurdu büyüttü evlendirdi asıl sahibine teslim etti artık işi bitti haddini bilecek
- 4 ay
O zaman İleride oğlun seni karısı için kapıya koyunca görüşelim😃
- 4 ay
Noldu işine gelmedi diye mi sildin silme hakkın bitene kadar yazıcam kudur herkes senin annen babaannen gibi değil sen öyle gördün diye normal olanı o sanıyorsun herkesi aynı sanıyorsun ama öyle değil oğlunun evi yakın olsa bile rahatsız etmemek için sürekli gitmeyen kaynanalar var edepsizlik yaparsam koysun tabii ama yapmayacağım için koymak gibi bir durum olmayacak
- 4 ay
Noldu işine gelmedi diye mi sildin silme hakkın bitene kadar yazıcam kudur herkes senin annen babaannen gibi değil sen öyle gördün diye normal olanı o sanıyorsun herkesi aynı sanıyorsun ama öyle değil oğlunun evi yakın olsa bile rahatsız etmemek için sürekli gitmeyen kaynanalar var edepsizlik yaparsam koysun tabii ama yapmayacağım için koymak gibi bir durum olmayacak hiç düşünemiyorsun yanlış bulduğum bir şeyi neden yapayım yanlış bulduğuma göre yapmam dolayısıyla kapıya da konmam ben annemin evinde bile uzun süre oturmuyorum kalmıyorum habersiz gitmiyorum oğlumun evine neden habersiz gidip uzun süre oturup kalıp rahatsız edeyim herkes senin sülalen gibi değil oğlum karısını benden üstün tutacak benim üstün tutulmaya ihtiyacım yok kocam zaten annesinden üstün tutuyor
- 4 ay
Noldu işine gelmedi diye mi sildin silme hakkın bitene kadar yazıcam kudur herkes senin annen babaannen gibi değil sen öyle gördün diye normal olanı o sanıyorsun herkesi aynı sanıyorsun ama öyle değil oğlunun evi yakın olsa bile rahatsız etmemek için sürekli gitmeyen kaynanalar var edepsizlik yaparsam koysun tabii ama yapmayacağım için koymak gibi bir durum olmayacak hiç düşünemiyorsun yanlış bulduğum bir şeyi neden yapayım yanlış bulduğuma göre yapmam dolayısıyla kapıya da konmam ben annemin evinde bile uzun süre oturmuyorum kalmıyorum habersiz gitmiyorum oğlumun evine neden habersiz gidip uzun süre oturup kalıp rahatsız edeyim herkes senin sülalen gibi değil oğlum karısını benden üstün tutacak benim üstün tutulmaya ihtiyacım yok kocam zaten annesinden üstün tutuyor herkes kaynana sandığın gibi hadsiz değil
- 4 ay
Noldu işine gelmedi diye mi sildin silme hakkın bitene kadar yazıcam kudur herkes senin annen babaannen gibi değil sen öyle gördün diye normal olanı o sanıyorsun herkesi aynı sanıyorsun ama öyle değil oğlunun evi yakın olsa bile rahatsız etmemek için sürekli gitmeyen kaynanalar var edepsizlik yaparsam koysun tabii ama yapmayacağım için koymak gibi bir durum olmayacak hiç düşünemiyorsun yanlış bulduğum bir şeyi neden yapayım yanlış bulduğuma göre yapmam dolayısıyla kapıya da konmam ben annemin evinde bile uzun süre oturmuyorum kalmıyorum habersiz gitmiyorum oğlumun evine neden habersiz gidip uzun süre oturup kalıp rahatsız edeyim herkes senin sülalen gibi değil oğlum karısını benden üstün tutacak benim üstün tutulmaya ihtiyacım yok kocam zaten annesinden üstün tutuyor herkes kaynana sandığın gibi hadsiz değil hadsiz olana da haddi bildirilmeli
- 4 ay
Noldu işine gelmedi diye mi sildin silme hakkın bitene kadar yazıcam kudur herkes senin annen babaannen gibi değil sen öyle gördün diye normal olanı o sanıyorsun herkesi aynı sanıyorsun ama öyle değil oğlunun evi yakın olsa bile rahatsız etmemek için sürekli gitmeyen kaynanalar var edepsizlik yaparsam koysun tabii ama yapmayacağım için koymak gibi bir durum olmayacak hiç düşünemiyorsun yanlış bulduğum bir şeyi neden yapayım yanlış bulduğuma göre yapmam dolayısıyla kapıya da konmam ben annemin evinde bile uzun süre oturmuyorum kalmıyorum habersiz gitmiyorum oğlumun evine neden habersiz gidip uzun süre oturup kalıp rahatsız edeyim herkes senin sülalen gibi değil oğlum karısını benden üstün tutacak benim üstün tutulmaya ihtiyacım yok kocam zaten annesinden üstün tutuyor herkes kaynana sandığın gibi hadsiz değil hadsiz olana da haddi bildirilmeli.
- 4 ay
Noldu işine gelmedi diye mi sildin silme hakkın bitene kadar yazıcam kudur herkes senin annen babaannen gibi değil sen öyle gördün diye normal olanı o sanıyorsun herkesi aynı sanıyorsun ama öyle değil oğlunun evi yakın olsa bile rahatsız etmemek için sürekli gitmeyen kaynanalar var edepsizlik yaparsam koysun tabii ama yapmayacağım için koymak gibi bir durum olmayacak hiç düşünemiyorsun yanlış bulduğum bir şeyi neden yapayım yanlış bulduğuma göre yapmam dolayısıyla kapıya da konmam ben annemin evinde bile uzun süre oturmuyorum kalmıyorum habersiz gitmiyorum oğlumun evine neden habersiz gidip uzun süre oturup kalıp rahatsız edeyim herkes senin sülalen gibi değil oğlum karısını benden üstün tutacak benim üstün tutulmaya ihtiyacım yok kocam zaten annesinden üstün tutuyor herkes kaynana sandığın gibi hadsiz değil hadsiz olana da haddi bildirilmeli..
- 4 ay
Noldu işine gelmedi diye mi sildin silme hakkın bitene kadar yazıcam kudur herkes senin annen babaannen gibi değil sen öyle gördün diye normal olanı o sanıyorsun herkesi aynı sanıyorsun ama öyle değil oğlunun evi yakın olsa bile rahatsız etmemek için sürekli gitmeyen kaynanalar var edepsizlik yaparsam koysun tabii ama yapmayacağım için koymak gibi bir durum olmayacak hiç düşünemiyorsun yanlış bulduğum bir şeyi neden yapayım yanlış bulduğuma göre yapmam dolayısıyla kapıya da konmam ben annemin evinde bile uzun süre oturmuyorum kalmıyorum habersiz gitmiyorum oğlumun evine neden habersiz gidip uzun süre oturup kalıp rahatsız edeyim herkes senin sülalen gibi değil oğlum karısını benden üstün tutacak benim üstün tutulmaya ihtiyacım yok kocam zaten annesinden üstün tutuyor herkes kaynana sandığın gibi hadsiz değil hadsiz olana da haddi bildirilmeli !
- 4 ay
@ksciüye bence anlamaz boşuna uğraşmayın hem anlatsanız ne fayda saygıyla ayrılalım.
@princess_Angela sizde farklı fikirleri hazmedemiyorsanız buralarda dolaşmayın
Gizli Üye(36-45)4 ayBunu yaprsa kaynanan bu evlilik biter hasta değil bisey değil keyfi 2 ay oldu canim benim kaynana bu kis dustu kirigi vardi ameliyat oldu muhtacdi anladin mi zorunda olarak kaldi 2 ay, zor dayandim 20 yillik evliyken, yeni evlisin yasin kucuk tahammul az olgunluk az sonra gelin evi terk edip gidjnce suclu sinirlerjm bozuldu ya konus esinle cok cekinme naif sessiz gorurlerse binerler üzerine
111 Yorumla
Soran4 ayNasıl tepki koyacağım peki kocam olacak insan beni dışarda eziyo millete sorunlu olarak gösteriyor
Cevap sahibi4 ayYazik onun erkekligineee konus acik acik ben uzun sure bakamam de daha evliligime evime alismadim yeni evliyiz bu kalacak hatiralarimizda de isin ocinden cikamazsan git annenlere bu gidisle zaten bu evlilik yurumez, cidden sinirlerim bozuldu
Cevap sahibi4 ayBu mu kalacak hatiralarimizda diycektim
Soran4 ayPeki bu kocanın amacı ne niye beni millete ezip sorunlu gösteriyor üstelik kaç kere uyarmama rağmen
Cevap sahibi4 ayCunku daha toy ve cahil senin kiymetini anlamasi yillar alacak yeminle soyluyorum kendimi gordum bizde boyleydik esimde esin gibiydi ayniiii
Cevap sahibi4 aySeni kaybetme korkusunu yasamadan akillanmaz napiyorum ben kaybediyorum u yasamasi lazım
Soran4 ayNasıl peki yaşatırım bide bu 37 yaşında ana kuzusu
Cevap sahibi4 ay37 ise cok gec hala ana kuzusu ise daha da duzelmez ben 20li yadlarinda sandim bence sen kurtar kendini bu evlilikten yavastan cocukda sakin yapma
Soran4 ayBunun amacı ne
Cevap sahibi4 ayKendine ve ailesine hizmet ettirmek
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 ayyeni evlilikte saçmalık bu ya bi hafta kal falanda fazlası huzur kaçırır kaynanasını sevmeyen gelins ebir de off çok kötü :)
00 Yorumla
4 aysorabilirsin tabi. bu senin hakkın. anasıyla da evlenmedin sonuçta.
neyseki yaz gelmek üzere bu yılı kurtardın :)00 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Yeni evlenenlerin evinde kalınmaz çiftler rahat etsin diye. İnsanın düşünceli olmadı lazım.
011 Yorumla
Soran4 ayKaynananın amacı farklı zaten beni istemiyordu
Soran4 ayEşime ne demeliyim peki
Soran4 ayEşim ana kuzusu
Soran4 ayBu davar bildiğin anlamaz
Soran4 ayAnasıda bilerek oğlunun yanında işte gelin benim oraya gelmemi istemez dedi
Soran4 ayBende gelmenizi isterim ev sizin dedim
Soran4 ayDoğru mu demişim ailesi tam şeytan
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 aySormayın ama eşinizle bunu uygun yumuşak bir dille konuşun mutlaka.
03 Yorumla
Soran4 ayEşimde mi sormayayım
- 4 ay
Evet sorarak değil dolaylı yoldan giderek.
Soran4 ayNasıl dolaylı yoldan
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayPek uygun değil sanki ya dolaylı yoldan eşiniz sorabilir ‘kırmadan’
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 528 cevap paylaştı.
4 ayBence ayıp değil, ayrıca ne fışkıma geliyor? Üstelik yeni evlisiniz😑
00 Yorumla
4 aySöylenmemeli. Ama siz de yeni evlisiniz. Onun kalmaması lazım
00 YorumlaElbette ayıp olur. Eşin aynı şeyi sana sorsa gücenmez misin?
00 YorumlaKayınvalideye hani oğlunla/kızınla benimde ihtiyaçlarımız var evden defolup gidin demek yerine daha kibarca alttan mesajı verip göndermek mesaj onun anlayacaği dilde birazda onun görmemesi gereken bu yüzden gitmesi gereken bir şey olmalı bence
00 YorumlaYa bi planın var gibi sorabilirsin ya da senin ailende gelecek gibi sorabilirsin
00 Yorumla
4 ayÜff en sevmediğim mevzu ya... Ne işin var dimi evli çiftlerin evinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYeni evli insanlar rahat bırakılmalı diye dusunuyorum
20 Yorumla
4 aySormak ayıp ancak eşinize sormak ayıp değil
02 Yorumla
Soran4 ayİşte eşime sorsam yanlış anlar mı
- 4 ay
Bence anlamaz ancak bunun da altını doldurmak önemli
Yani
Hazırlık yapacak olan sensin
Yemek olsun
Annesinin kalacağı yer olsun
Onu bilmen gerekiyor doğal olarak
Ayrıca zaten böyle şeyleri en baştan konusmaliydiniz ama ne kadar gecikmez ise o kadar iyi olur
- Aile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı.
4 ayyeni evliyse biraz ayıp olur başka kimsesi yok mu
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
4 aySormaya hakkın var senin evin çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySeneye gelecek şimdiden bunu mu düşünüyorsun
012 Yorumla
Soran4 ayTabi çünki daha öncede oğlunun yanına gelip iki üç ay kalıyordu
Cevap sahibi4 aySiz ne zaman evlendiniz
Soran4 ayBir ay oldu
Cevap sahibi4 ayDaha çok yenisiniz. Allah mutlu etsin
Soran4 aySaol kardeş
Cevap sahibi4 ayBizim de başımıza geliyordu öyle şeyler hatta daha kötü zamanlarımız da oldu
Cevap sahibi4 ayŞimdiden sorma ama
Soran4 ayValla ben şimdi söyledim annen bize muhtaç değil gelipde bi ay iki ay kalamaz mahremiyet denilen bişey var bide amacı evliliğimizi bitirmek dedim
Soran4 ayZaten ailesi beni istemiyordu
Cevap sahibi4 ayÖyle mi istemeden mi evlendiniz? Şimdi nasıl gelip o kadar kalabilecek ne yüzle
Soran4 ayEvet sonradan işte destek oldular gibi yaptılar
Cevap sahibi4 ayUnutmazsın şimdi sen o günleri
Gizli Üye(18-24)4 aynasıl sorduğuna bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aysen sorma. faydasız eşin sorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayYok ya sorulmaz bence ayıp olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı.
4 aySorulmaz
06 Yorumla
Soran4 ayEşime mi
- 4 ay
Sorabilirsin de, dolaylı yoldan sor aşkım seninle yalnız kalmak istiyorum gibisinden anladın sen daha kibar olur
Soran4 ayYani pat diye sorsam cephe mi alır uzun süre kalmazsın desem çünki gelip aramızı bozmak amacı
- 4 ay
Kırılır yavrum ya kalp kırmamak önemli
Soran4 ayNasıl diyeceğim peki eşime diyecem annesine değil
- 4 ay
Ya, bir çok yolla sorabilirsin de en rahatı cinsellik iması ile sormaktır
Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Asla sorulmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 aySorulmaz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Ne işi var mk ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 546 cevap paylaştı.
4 aySorulmaz
00 Yorumla Git der gibi ayıp
00 YorumlaEşinle konuş
01 YorumlaSorunun içinde cevabını vermilsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
m 4 ayAyıp değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySorsan kizar kuser
02 Yorumla
Soran4 ayEşim mi
Cevap sahibi4 ayIkiside
Gizli Üye(25-29)4 ayE ayıp tabi da
00 YorumlaSormak ayıp
00 Yorumla
4 ayAyıp
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kayınvalide ne kadar kalacak diye sormak ayıp mı, siz olsanız sorar mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım