Büyük suçları, savaşları erkekler işliyor. Kumar, alkol, uyuşturucu desen erkekte. Nasıl oluyor biri açıklayabilir mi
2 ay
Büyük suçları, savaşları erkekler işliyor. Kumar, alkol, uyuşturucu desen erkekte. Nasıl oluyor biri açıklayabilir mi
Allah erkeğe özgürlük vermiş bu dünyada her türlü haltı yiyebilirsin öbür tarafta da cennete girip hurilerle yaşayacaksın merak etme cehennemi masum kadınlarla dolduracagim tecavüze uğrayan şiddet gören öldürülen tüm kadınlarla dolduracagim size de yeni ergenlikten çıkmış domurcuk gogkslu kızlar vereceğim demiş
Bütün dinlerde kadını insan yerine koymazlar
Cevap
5Cevap
Bunu diyenler için mantık şu:
Kadın diliyle günaha davet eder. O yüzden de cehennem kadınlarla dolu. Baştan çıkarıcı o
Yine de mantıklı gelmiuor
Ben sana bu mantıklı demedim ki. Mantığı bu dedim
Çünkü erkekler kadınlsr gibi oyuncu değil.. hemen yakalnıyolar.. kadınlar kendilerini mazlum gösteriyolar
bu dediklerini erkeklerin küçük bir kısmı yapıyor hepsi birden değil, ayrıca erkekler tövbe de ediyor, kadınlar hangi yaptığının kötü olduğunun farkında ki tövbe edecek böylece günahları silinmiyor
Alakası yok kadınlar daha merhametli annelik içgüdüsü var çünkü
o zaman bütün anneleri cennete alalım neticede allah bile hata yapar karılar yapmaz hahaha
Ben hurilere odaklandığım için kumar alkol tüm zararlı şeylere kapalıyım.
Yazdığım sebeplerin çoğunun sebebi kadınlar olduğu için olabilir mi
Irade denilen bişey var
Sana da erkeğin iradesini zorla demiyorlar
Savaş çıkar mı diyoz Kumar oyna mı diyoz tecavüz et mi diyoz ne alaka
Konuya çok gereksiz genelleme yapıyorsun tartışmaya girmeyeceğim
Genelleme değil bütün erkekler yapmıyor tamam ama kadınlara göre erkekler bu suçları işliyor demek istedim hemde baya fark var
Bu konuyu seninle sabaha kadar konuşabilirim
Cennet kadınların ayakları altındadır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?