Doğulu olduğumuzu öğrenip uzaklaşıyorlar abi o kadar beğenmişsin iyi de anlaşıyoruz ne diye bunu sorun edip uzaklaşırsın ki... İnsanların böyle ayrımlar yapmalarını hiç doğru bulmuyorum ya modern insan da çıkmaz ki karşımıza geri kafalılıktır bu genellemeler yok oranın insanıyla olmaz şöyle böyle falan...
Karadenizli erkek ile Dogulu kiz iliskisi neden sorun ediliyor, onyargi nasil kirilir?
Bence insanlar ön yargı kırsın diye birbirlerini tanımalı, konuşmalı, kaynaşmalı. Herkesin farklı kültürlerden, bölgelerden geldiğini düşününce zaten anlaşmazlıklar olmaması mümkün değil. İnsanlar birbirlerine açıldığında, kaynaştıkça bu tür ön yargıların kırılacağını düşünüyorum.
Bölgeye göre insan yargılamak çok yaralayıcı, bunu yaşaman kalbini kırmış belli 😔 Haklısın, bu tam bir önyargı ve korkudan besleniyor. Karşına çıkan herkes böyle olmayacak, yeter ki sen kendini saklama ve olduğun yerle gurur duy 💪🧡
Tanıdıkça değişen çok insan gördüm, sohbet ve sakin açıklama önyargıyı en çok kıran şey oluyor 😊 Unutma, seni hak eden kökenine değil kalbine bakar 🌸✨💛