Biraz da biz soralım böyle klasik sorular değil mi ama 😆

1. Yaşli deZZe
2. Kirmizili hamile bayan
3. Yakışıklı sakat çocuk
4. Bebişli cool anne
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biraz da biz soralım böyle klasik sorular değil mi ama 😆

Sakat olan çocuğa verirdim diğerleri Bir şekilde elini kullanıp tutulabiliyorlar ama sakat çocuk elini hiç bir şekilde kullanıp destek alamıyor
Katiliyorum 👍🏻👍🏻
💖🌸🌷👍
Ablaa ya hamile olan doğursa jsjsjs
@Pamuksekerofficall ağzına hayra aç kız, onun daha 3hftsi var 😝
Bence 3 risk alamam inince doğurabilir i
Js
@Pamuksekerofficall ben hamileliğimde son iki haftaya kadar inşaat tepeleri geziyordum, otobus de neymis yahu 😆😅
@Pamuksekerofficall haha öyle bir hamle olunca oturturlar zaten 😂 ama çok dik duruyor demekki gününe var 😂
Senle bu aynı mı aneyy bu Z kuşağı js
Göbüşü pek güven vermedi her an dışarı fırlicak gibi jhfs
@Pamuksekerofficall ya yiycem ama seni 🤣 💖 illaki doğurtacan kadını 😂🙈
😂🌸❤️
Baytarınız gelin öhümöhüm jsjsjs
Geldie
@Pamuksekerofficall kendini araya sokmak icin illa ki dogurtacak kadini 😅🤣
Önce kafa mı bacak mı çıkıyordu unuttum jshf
@Pamuksekerofficall kafa çıkar 😂 bacak çıkarsa çocuğu çekemezler zaten
Aahh ahh bu baytarlik is miydi ayol 🤦🏻♀️🥴🥴
@Pamuksekerofficall çocuğun doğumuna son üç hafta kalımı çocuğun başı rahime doğru dönmeye başlar yavaş yavaş , rahime tam geldiğinde sancilanir anne
Ve dünyaya bir fesih daha geldi hayat herkes için anlam kazandı 😂
Anne tut biz inene kadar js sonra ne ederse yap
Karıştırdım mı ben
@Pamuksekerofficall biraz karıştırdın sanki ortalığı 😅😝
iyisi mi biz otobüsten inelim usulca 🤫 onlar snr ne yaparsa yapsınlar
Hamileye yer verdim çünkü daha ağır ve insan hamile olunca kendisini taşıyamıyor bir de karnında çocuk taşıyor. Çocuğu olanın çocuğunu alabilirim kucağıma o ayakta gidebilir. Yaşlı teyze biraz daha ayakta dursa direnebilir sanırım ayrıca yaşlılara yürümeyi tavsiye ediyorlar. Yürüyebiliyorsa ayakta da durabilir. Ayağı kırık olan ise zaten değnekler ile yürüyor onlarla üzerinde rahatça durabiliyor yani hamile yine en uygun.
dediklerine katılıyorum ama yaşlı konusunda yanılıyorsun. yürümek iyi gelir ayakta durmak degil 😆😆
Metronun içinde yürüyebilir Bir de o tarafa bir bu tarafa 🤣
Ayrıca yürüyebilen insan ayakta da duruyor demektir yani durur yani bence bir sıkıntı yok ben çok görüyorum Ankara 'da ayakta giden yaşlıları
yani mecbur olunca gidilir tabii. ama sabit durmak yürümekten çok cok daha zordur
Yaşlı olan teyze bir ayağı çukurda, son nefesini vermek üzere. Hamile olan kadının da doğururken ölme riski hala var. Sakat çocuğu da yakında bir kaç serseri gasp ederken öldürür. Bebekli olan melez kadın Amerikalı değilse onlara yer verirdim. Yoksa ben uyumaya devam..
Ahaha cok guzel yaklasim 😅🤣👍🏻
Yaşlı teyze otursun evinde bu yaşa kadar gezeceği kadar gezdi otursun dışarı çıkıp gezdiğine göre demek ki oturmaya ihtiyacı yok sakata veririm uzvu eksik olduğu için ayakta rahat edemez yaşlılık zor değil
Bence de 3 numara 👍🏻
Önce kırmızılı hamileye verirdim 🚇❤️ Çünkü dengesini kaybetmesi hem kendine hem bebeğe zarar verebilir. Sonra imkan varsa yaşlı teyzeye de yer açmaya çalışırdım 🙏 Bebişli anne de uzun yolsa çok yorulur ama hamile daha riskli. Sakat çocuk zaten oturmalı bence ama çoğu zaman öncelik hamilede olur 💫
Cevap
64Cevap
yani hangisi gözüme takılırsa ilk olarak ona veririm. ama kalpten verirmiyim hayır. bunun da gerekçesi bende soyle. bilinc altı aslında. psikolojik olarak baktıgımızda erkek olarak hayatımızda hiçbir zaman sımartılmıyoruz. işte bu soruda bile sakat olan ekrek secilmiş ona bile şaşırdım. oysaki yazlı dede de olabilir. bebekli baba olabilir. sadece hamile erkek olmaz. erkeklerden hep jest yapması bekleniyor. toplum bunu talep ediyor. ama peki erkeklere ne veriyoruz. ruhları gururları oksanıyormu. bazı alanlarda da ekreklere avantaj veriliyor mu. pozitif ayrımcılık gibi kelime üretilebiliyor. bu ayrımcılıgı mesru kıldırma cabası. baktıgımızda herkes aynı parayı veriyor ve herkes esit olmalı düsüncesi de beyinlerde olusabilir tabi herkes bigun yaslanıcak. cinsiyetten bagımsız o yüzden ben yaslı dede/teyzeye verebilirim kafam rahat bişekilde. hatta cinsiyetsiz ya da hermofrodit mtf ya da ftm de olsa farketmez bende. hamile bayana de verebilirim. ama bu durumunu biliyor ve bu sürecte toplu tasıma kullanmıs. genc bi bayan. yani oncelik ona olmaz diğer dezavantajlılar arasında. yakısıklı sakat cocuk demişsin. bu 1. numara olur. ilk birini seccek olsam bunu secerim cunku buna kimse bakmaz. niye. ekrek cunku. yakısıksız da olsa bu arada bu dusuncem. güzel sakat kız olsa o en 1 numara olur:D güzel kıza hatta sakat olmasa bile veriyorum ne yalan diyim. bi icimden geliyor. canım tatlı güzellik yorulmasın diye. oysa ki bi şeyimi z yok yani. ortamı guzellestırmıs neticede der veririm. ama yuzuk gorursem parmakta direk elenir. bebekli annenin coolluguna takılmazdım. o bu sıralamada en sonra. bile isteye gelmiş neticede. yanına yuk almıs. ayaktada kalabilir derdim. diğerleri olmazsa hadi cocukla zorlanıyor diye verebilirim.
ne analiz ettim ama:D toplumla ilgili bi eleştiri var aslında yazının özünde. toplumda misal komsumuzu tanıyormuyuz. apartmanlarda herkes biliyorki fahiş aidatlar var. herkesin arkadas havuzu dar kimse kimseye güvenmiyor. misal copcatanlık yapmıyor artık kimse. hal boyle olunca tabi kalpler de o iyilik pınarları da kuruyor ister istemez. bu bi aslında zincirleme iyilk hareketi halinde olmalı. her kademede bu olmalı ki boyle bi zincir olussun ama baktıgımızda hersey para ile. para ile olursa bişeyler icinde ruh kalmaz. o zaman abi ben para verdim kusura bakma der insanlar koltukda vermez ya da copu de kamerasız yerde yere atar.
yasli olan tek kisi hamile olan ve bebisli anne 2 kisi. o yuzden yasli neneye vermem
hamile olani da Allah otomatik tasiyacak sekilde programlamis yani 2 ekini kullanip tutunabilir cunku gobegi tasiyo bebegi
O yuzden bebisli cool anneye veriyom o tek elini kullaniyor
yakisikliya vermem cunku cok bakmis olurum ona simdi baktiktan sonra yer versem derki bu bana yaranmak icin yapiyor
Ahahaaa haklısın yanlış anlamasın yakışıklı😅😝
sakat çocuk, aksini söyleyen maldır.
çocuk sakat bunun daha ötesi yok, hamile bebekli veya yaşlı olması hiç bir şey ifade etmez sakat birinin karşısında
sakat kişi olmasa yaşlı teyze derdim.
Evet bence de oyle
cunku digerleri icin artik alisilagelen bir durumdur, ama kirik bacak durumu oyle degildir. değneklere alışıp dengeyi saglayana kadar çıkartırsın zaten
Evet dogru
Arkadaş mal dedi şikayeti yedi 😢😢😢
1. Yaşlı dezze 🤣🤣
Yani benim mantik digerleri genc ve enerjileri yerinde. Kendilerini tasiyabilirler. Yaşlı teyzenin kendini tasiyabileceginden şüpheliyim.
Benim mantik da bu şekilde çalıştı.
2. Hamile kadın
3. Çocuklu kadin.
4. Sakat arkadas
Arkadaş hepsi bir otobüse bindi ve bana mı denk geldiler :)
Ben kalkarım, kim oturursa otursun vallahi, o kısmı da biz zahmet ben düşünmeyeyim...
Asabiyizzz 😅🤪
Ama kalkıp yerimizi verecek kadar da nazik ve kibar :))
Himnm aferin 😊👍🏻
tenksss
Bitte 😊
Bitter mi, yanında kahve pliz
Al bakamm ☕️
5 evroo
Kazıkçısınız, bi daha gelmem. Yan tükanda 3 evro, avro, yuro
Aahhaha
Isine gelirse kardesimm 😬😎😎
Sizi şikayet etcem görürsünüzzzz
Ayy nasil da korktukkk 👻👻🤓
yaa işte böyle korkarsınızzz. benim dayım zabıta, akıllı olun
Wuhhuu 😵😵😲
böyle tırsarsın işte, şimdi özür dile ve bi daha yapmicam abi de
Duymadim kiii
Duymadim kii
😁🙉🙉🙉
vallahi ararun 155 i
😲😵😵
Bu devletin tek askeri değilim ya kafasıyla çevremden birkaç kişiyi daha kaldırırdım? Ama tek kalkabilecek kişiysem
Kimin oturacağına onlar karar versin 🤣
Ben kalkarım sadece
Cok radikal bir cevap 😅
3 numara ben olurum büyük ihtimalle 🤦🏻 bana yer vermeyin , eziyet çekmeye bayılırım.. 4-2-1 diye gider
Gel ben sana ihtiyacin olan eziyetleri cektiririm yawrumm 😝
Öyleli 😬
Şu anki halin bile icler acısıyken o halini düşünemiyorum 😄🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yaaa deme oyle aglarim bakk 😟🥺
Lolipop verirsen susarım belki 😋🍭🍭
Çok zor bi soru ya hamile dicem gerçekten çok zor toplu taşımada sallanmak. Sakatın gene değnekleri var tutunur bi şekilde bi yerden
Bende de kararsiz kaldim, zor
Kendim kalkar birine yer vermekle kalmam bir 3 kişiyi gözüme kestirip onları da kaldırırım. Hepsi rahat etsin.
Way ii fikir👍🏻
🙏🙏🙏
İBir ile iki arasından kaldım ama iki ağır basıyor senden yorum da bekliyoruz bu sorunun cevabının yorumu da var 😃
bence belli bir yorum olmaz bu soruda ya 🤔
herkesin bakış açısına göre değişir derim
Normal şartlarda kimseye yer vermem ben, herkes toplu taşıma aracına doluluk riskini göze alarak biniyor heleki İstanbul gibi bir yerde büyüdüyseniz umrunuzda olmaz. Ama burada hamile kadına yer verirdim ya çok yorgun değilsem.
Hamile kadın hallediyor evet. Bu arada bi 4 tane erkek her türlü yer verir bu şartlarda :))
Centilmen erkek**
yakisikli sakat cocuk ama yakisikli oldugu icin degil sakat oldugu icin fgjjk
Ehehe mantikli 😅👍🏻
Ama koltuklar boş otursunlar neden ayakta duruyorlar 😂😂😂
Birak yaa manyak bunlar 😅🤪
Bende iki saattir bakıyorum otobüs boş bunlar mal gibi ayakta bekliyor 😂😂
İllaki benim yerime mi göz diktiler yani
uğraşılmaz bu insanlarla kardeşim🤦🏻♀️
Vermiyorum valla kılımi kipirdatmam
En tehlikelisi hamile bayan. Doğmamış çocuk sıkıntılı. Ona yer veririm.
o hamile ben olaydım bana vermezdin ama dimi 😆
Bi hamile kalip gelim o zm. 😅
Bakalim verion mu vermion mi
Hooopp...
Geldimmm 😬😬🤰
Çok aylik 😬
Ohoo uyu sen daha 😅🤣
3. Kişiye yer verirdim tabi. Diğerleri ayakta durabilir en azından. Ama 3 numara zorlanabilir.
Katiliyorum 👍🏻
burada en doğrusu kalkıp kim oturursa otursun demek diğer türlü hak geçer çünkü 😄
Ilk kapan otursun 😅
Hangisine versen diğerine haksızlık en iyisi ben oturayım😂
Ahaha sessizce otur caktirma 😅🤫🤫
hiç kimseye yer vermem, derdi veren Allah kolaylığını da verir nede olsa 😹
Ahahah 😆😇
3. sakat çocuğa yer verirdim çünkü ayakta durması zor olur, diğerleri ayakta durabilir zor olsa da
aynen katılıyorum👍🏻👍🏻
Hiçbirisine vermem gördüğün gibi arkadaki koltuklar boş. Oralara otursunlar.
Heec yanii 😄😅
Dezzeyi gectim de diğerlerinin de gözü görmüyor😝
Otobüsten inerdim kendi aralarında çözsünler
Ahaha beni heec enterese etmez diosun 😎
Ben de sormuştum bunu :D Bebekliye verirdim ya da çocuğa
Aaa, Sendeki yolcular da ayni miydi 😵🤔
bence benim sakat çocuk daha yakışıklıdır🤪
Sen öyle diyorsan öyledir :D
Kırmızılı ablaya çünkü ben kırmızı rengi seviyorum 😄😄😄
Wallahi cok mantikli 😅😝
Öyle çok düşünmeyecen kafayı yersin 😄😄😄😄
Salla gec diosun
Kırmızı diyorum 😄
adam taktı kırmızıya ya 😅🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kırmızının hatırası var 😄
youtube.com/shorts/J14vjI-ljYE?si=df50NboLigdQPoOS
Oo agir kufur icerir 😅🙉🙉
Başaramadık abla 😄
Ben dahil 3 kişiden daha yer ister hepsine yer vermiş olurum
😅😅
Bence en mantıkkısı bu 🤣
bence de çok mantıklı😆👍🏻
😊🙏
Hamile kadına çünkü diğerleri de hamile kadına yer vermemi uygun bulacaktır iki can taşıyor ve ayakta hareket etmesi riskli olur.
ben yerimi hamile kadına veya yaşlı kadına verme önceliği verirdim. ikisi de zor durumda olan gruplar, onlara öncelik vermek daha doğru olur.
Hiç birine yer vermezdim akşama kadar it gibi çalış yorul birde bunlara yer ver çıkmasınlar dışarı alla alla
Ahahaa
ama belki hep birlikte hastaneye gidiyorlar. ne biliyorsun 😅🤣
Hep birlikte taksiye binsinler bi zahmet 🤣
olmaz çocuğun bacağı sakat oturamaz, hamile kadının da göbeği sığmaz , hem cocuk da yatamazlik yapar durmaz arabada😅
Komple hepsi ölsün gömelim boş ver beyaaa ne uğraşıyoruz 🥸🤣
Gaddar seni 😅
Yok be gaddar değilim aslında iyi çocuğum ben öyle deme ya 😏🤣
arkadaki koltuklar komple boşken yer vermek de ayrı bi fantezi olur😜🤣
Yaw sus karistirma oralari 🤫🤫
Soru bu iste 😅
ahahaha o zaman otobüsten 4 kişi seçer, onları indirir bi sonraki otobüse binmelerini isterim. paraları benden 🤣
Belki gidecekleri yere gec kalacaklar
belki sıradaki otobüste boş yer bulamayip ayaklta kalacaklar 😆🤣
Hic oraları düşünmesen
onu sordum, işi olmayan gençleri indirdim 🤣 sieeeee dedm tamam abi deyip indiler
Haksızlık olmasın diye uyuma numarası yapardım.
Cok mantikli 😉😅🤣🤫
Hepsi demek isterdim ama şık yok. Onlar iki kişi biri düşebilir.
Koskoca otobüsde 4 tane insan evladı vardır bunlara yer verecek
3 diyorum bende @mizuu ile aynı düşünecedeydim benden önce yazmış
Ben yerimden kalkardım onlar kendi aralarında anlaşıp birine oturması için telkinde bulunurlar
Ayrım yapamadım ama gerçekten ihtiyacı olana verirdim
Hiç birine. Canları cehenneme. Ben oturmalı rahat etmeliyim. bende para verdim önce ben geldim. Ya. Rağıımı yesinler vermiyorum @mk
O kadar boş yer varken benden istemeleri ilginç olur. Bu zeka ile yasamasalar daha iyi
😅😅
Bu ne mahserin dört atlisi gibi. Hepsine yer vermen lazim. Nasil olcak? Gelde cik bu isin icinden.
Olay yerini hızla terk ederdim ak, kendi aralarında nasıl anlaşıyorsa anlaşsınlar😅
ben kalkardım kim oturursa otursun :D seçim yapamıyorum benim oturmayacağım kesin.
Teyzeye yer versekte vermesekte yine z kuşağına ona buna laf sokacak zaten sakat kardeşimizide kolundan tutarız çocuğu olan ablayada biri yer verir bence
Mecbur 3 tutamaz hiçbir yerden
👍🏻👍🏻
3 numara sakat değilki
Nedenn
Pantolonu alçının içine sokmuş
Ahaha 😅😄
Yok oraya kadar sivamis pacayi
Pek inandırıcı gelmedi açıkçası djsjsn
😄😄😅
Bunların dışarıda ne işi var 😅
Gidip evlerinde otursunlar de mi 🤣
belki de hepsi hastaneye gidiyordur🤣🤣
Hepsinin isi gucu vardir, is yerinden de izin alamamislardir, yazikk
belki adam kafani hamile bırakmış, sonra da terk edip gitmis.. niye yarasıni deşiyorsun 🥺🥺
Öyle insan müsveddeleri de var değil mi. Gözün kör olsun herif senin o herife bu şarkıyı armağan ediyorum. Boynun devrile senin https://youtu.be/zShdDPV0vTw
kalkmasa nası hamile bırakacak ayol🤣
kim bilir daha ne b0klar yemiştir o hergele
Himm piki 😇😇🤭
Saygilar efemm 😅
☺️🥰🥰
Sen dışında herkese 😜
Ben yokum zaten aralarinda rahat et 😆
hem olsam bile biliyorsun turp gibi sağlıklıyım, niye yer veresin
5 numara sen değil misin
Gozler de bozuk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
4e kadar gidio numerolar
Ben fotografi cekenim 😎🤣
tamam işte o fistiga 🤣🤣
4 2 1 3 diye gider sıralamam 😅
Bak yaa sakati sona birakti 😅
Ahaha 😁
Yerimi sadece sana verirdim 😇🤗
Ya yerim ☺️😚😚🥰
Arkada koltuklar boş hepsi sığar yani bence 😂😂
Sstt çaktırma🤫
Tamam 😀😀
Ankette bebişli cool anneyi seçtim... Ne bileyim sanki diğerleri tek , cool anne ve hamile kadın ikişer kişiler tercihim bebişli oldu 🙂🙃
Ben kalkarım artık hangisi kaparsa onun olsun 🤣
Aa yok öyle kaçamak cevap😅
🤣 otobüste kavga çıkarmış teyze hepsini döver
bence de korkulur bu ihtiyarlardan 🫣
Neyseki biz değiliz 🤣
😇😇
Her yer boş neden yer vereyim
Mesela yani yahuu 😅😆
Püü kaba adam seni 😅
o zaman dezeye yer ver😅
yaşlının halinden yaşli anlar😅
bir yaştan sonra öğrendiğini ne işine yarar ayol? Mezara mi götürecek
Ayağı kalkardım hepimiz ayakta beklerdik...
Ay ben oturiim bari, bos kalmasin koltuk 😅
🫣🫣🤣
senin peşine takıldım işte çaktırma😆🤫
Tuhhh kaçırdık adamı
tamam, o zaman bir daha hep ayakta gideceğim😅
😅😄😄
Bana da simit
Tskrler😋😋😊
Cocukluya veririm digerleri ölecek nasil olsa
Nasil olecek yaa 🥺
hamile bayan var ama iki canlı?
Hinona dikkat etmedim hamileyenveririm
sen şimdi kesin yakışıklı çocuğu da es geçmişindir 🤣
o da ölecek gibi durmuyor daha 🫢😎
Ölsün o yeterince yasamis
pis kıskanç, yakışıklıları çekemiyor işte😅😝
yok ben kendim yakışıklıyım zaten pamuk kalbim dayanmadı
senden yakışıklıları kastettim zaten, pamuk kalbine diyecek lafım yok😇
tamam işte jem kalbim hem kendim iyiyim ama hamillere dayanamam
Ben hiç oturmam kim oturursa otursun
çok radikal bir cevap olmuş ama 😅🤣
Risk almayayım dedim
Mantikli 👍🏻
Yer vermem Bebekli anneyi kucağıma alır hem bebeği hem anneyi severek yoluma devam ederdim
Hamile kadına.
Çocuklu kadının çocuğunu koruma şansı var ona göre.
arkadaki koltuklar boş otursunlar. zaten bizim toplumdahepimizyer verirdik sıkıntı olmaz
Sakat olan arkadaşa kuşkusuz verirdim.
Hayirli ugurlu ossun 😬😬
Allah canını almasın ne anladın sen 😳
Ahaha bide silmiss yaa 😆😅
tamam tamam aramizda 🤫
Yaşım 50... Hepsine de yer veririm.
Bebekli olana minnak o
onları bilmem ama sana vermeyeğim kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?