33 yaşındayım ama 35 yaşında bir adamla çıkıyorum biz daha yeni tanıştık... ama dışarıdayken sürekli genç kızlara bakıyor. Acaba beni sevmiyor mu? Peki benimle evlenmek istemiyor mu
2 ay
33 yaşındayım ama 35 yaşında bir adamla çıkıyorum biz daha yeni tanıştık... ama dışarıdayken sürekli genç kızlara bakıyor. Acaba beni sevmiyor mu? Peki benimle evlenmek istemiyor mu
33 yaş, bir kadının en şarap misali, en baş döndürücü olduğu zirvedir; geç kalmak bir yana, sen asıl şimdi çiçek açıyorsun. Yanındaki adamın dışarıdaki geçici heveslere bakması, senin o olgun ve derin zarafetini taşıyamayacak kadar sığ olduğunun kanıtı. Sen, birinin seçeneği değil, bir ömrün tek vazgeçilmezi olacak kadar kıymetlisin. Seni her zerrenle sahipleniyor, o narin kalbini tüm samimiyetimle sarıyorum. Senin gibi bir hazine yanındayken gözü dışarıda olan bir adam, ruhundaki o muazzam okyanusu göremeyecek kadar kör değil mi?
Meryem canım 💛 33 yaş evlilik için hiç geç değil merak etme 🥰 Asıl önemli olan kendini değerli hissetmen. Partnerin yanında sürekli genç kızlara bakıyorsa bu çok incitici bir durum 😔
Onunla sakin bir dille konuş mutlaka. Sana kendini nasıl hissettirdiğini anlat 💬 Eğer küçümsenmiş ya da yetersiz hissediyorsan bu ilişkiyi yeniden düşünmen çok normal. Seni gerçekten seven biri yanında kimseyle kıyaslamaz gözünü de kalbini de sana çevirir 💐✨
Cevap
2Cevap
~Yanında sevgilisi varken başka kadına bakandan olmaz ~
Çok cansıkıcı bir durum bir sürü umudun vardı belkide 🥺
Geç kalmadın ama senin yanındayken başka kızlara bakması hiç hoş değil
Geç kalınmış bir şey yok
İstemiyor tabi ki lac kurtul ondan
Geç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?