Onunla yat, bununla kalk, onunla iç, bununla gez, bununla şey yap, yok bilmem ne... Anasının gözü, ahlaki değerlerinizi neden kaybediyorsunuz?
2 ay
Ben de onu soruyorum normal kız göremiyorum artık böyle model kızlar ilgimi çekmiyor düzgünü de saçma saçma ego haller 🙄ülke cehennem similasyonu gibi
Bu kadar bozulmuşluk görmek seni yoruyor belli ki 🥺 Haklısın zor geliyor böyle şeyler izlemek.
Toplumda sosyal medya baskısı, yalnızlık, hızlı haz peşinde koşma çok arttı 💔 Birçok kişi değerlerinden çok anlık keyfi seçiyor.
Sen kendi sınırlarını ve ahlaki çizgini koruduğun sürece yalnız değilsin 🌿 Gerçekten benzer düşünen insanlar da var merak etme 🤍✨
Cevap
8Cevap
Herkes topluma uyuyor aslında eskiden bunlar olmazdı olmaya başladıkça normalleşme oldu sonra herkes yapıyor zatene döndü belli birşeyler normalize edilince o kadar tuaf kaçmıyor çünkü insanlar alışıyor
Çünkü eğlenceli olan şeyler hep ahlak dışı görülüyor. Ahlak denilen şeyde aksine kullanılmaya çok müsait
Bi toplumda ar damarları çatlamışsa o toplumdan daha fayda beklenmez bizi böyle böyle yıktılar işte
Yanlışa sapma kolay. çünkü yapacağı şeyi umursamıyor. dogru insan öyle şeyleri düşünür.
Bu yüzden insanlardan korkuyoruz
Nefislerin kölesi olmaktan.
İradesizliğin sonuçları
Bunun cevabını bulursan haber et
insanlar kendine bunu yakıştırıyor
Aynen knk profilin bunu çok destekliyor
cevizin dışına bakıp yargılama , içi hüsran eder seni yeeğen.
İnsanlar sapıtmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?