Arkadaşlar bir arkadaşım vardı, iyi değildi, kendini sevmiyordu, beğenmiyordu, destek oldum, kendini sevmeye beğenmeye başladı, toparladı fakat sonradan değişti, sevdiğim şeyleri kötüledi, kendi yaptı, yarışır gibi davranmaya başladı vs. Onu üzeri kapalı uyardım, mesafe koydum neyse, başka şehire gitti, geri geldi işte, unuttum olanları, yani en azından tartışmadım, konuyu kapattım. Bu sefer de daha önce taşlı şeyleri seviyorum diye eleştiri yaptı, şimdi işte konu açıldı, taşlı bileklikler aldım, yazın çok hoş durur dedim. Kanka taşlı pantolon aldım dur, seninle çıkınca giyeceğim, göstereyim sana dedi. Ben de tamam olur, sen bilirsin dedim ama önceden eleştiri yaptı, bilmiyorum bu kız, bilmiyorum niye böyle
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin yerine geçmeye çalışıyor klasik durum mesafe koy yakında sen gibi olacak
Zaten burada yaşamıyor artık tatile gelmiş ama benim anlamadığım üzeri kapalı uyardım ama gayet anladı hatta üzüldü vs ama neden hala böyle bilmiyorum
Kendisini bir şey sanmaya başlamış aklınca seni ezmeye çalışıyor izin verme kendini ezdirme arana da mesafe koy hayatın hakkında bilgisi olmasın senin tarzını falan kopyalamaya çalışacak kesin
Benim arkadaşım da öyle konuşmayı kestim bir şeyi de olmadı hala yaşıyor manipüle etmeye çalışıyor olabilir mi
O zaten öyle yani bilmiyorum ne oldu bir arkadaşım ile tartışıyorlardı barıştıyordum iyi değil diyordum bilmiyorum böyle o zaman bile eline cam aldı
Senimİ kıskanıyor
Aslında eskiye göre iyi değildi başka arkadaşımla başka konuda sorunu var ama tarz kıyafet vb konularda bilmiyorum biraz kopyalıyor gibi çünkü niye baba kötüleyip kendi yapsın
Peki sen büyük ihtimalle beğeniliyorsun ama o yalnız mı
Alakası yok şöyle sevgili konusunda ikimizinde yok çevre konusunda ayrı tarzlarımız var
Yaşlarınız kaç
23
Peki ona birini bul sevgili olacak birini ağzını arasın seni satacak mı
Yok öyle olmaz zaten sevgili ile konuşmaz böyle şeyleri kızlar
Sen öyle san ben çok gördüm bana dostunu kötüleyeni
O kadarını yapmaz
Peki bu nasıl bi kız güzel mi sevgili si var mı aramı yap anları
Seninle nasıl olsun o reelde biri ile olur eskiden onu beğenirdim tatlı gelirdi şu anda artık hiç tatlı bile gelmiyor çünkü artık kendi gibi değil eski tarzı bile yok
Sen aramı yap fotosunu görme şansım var mı belliki tam benim kalemim psiko bir kız
Yok olmaz ben biliyorum daha önce biri ile oldu iyi değil diye o da zaten bitti
Adammı iyi değildi
Yani boşluktan sevgili oldu yürümedi çocukta biraz yakınlık isteyen biriymiş o yüzden olmadı
Ciddi ilişki istiyorum desem haramdan uzağım desem
Niyetim ciddi
Kasap et derdinde koyun can derdinde
Şaka yapıyorum kafan dağılsın diye boş ver
Umursama onu
Teşekkürler zaten takmıyorum ama arkadaş olunca insan biraz üzülüyor
Üzülme ailen var çevren var
Tabi Elhamdülillah teşekkür ediyorum