"Sana karşı artık eskiden olduğu kadar ilgi ve sevgi duymuyorum" Medeni insanlar gibi ayrılalım mı? evlenmek mi zor Boşanmak mı?

Evlilik hayatını bitirmek boşanmak konusunda duyduklarım...

Bu durumun şöyle "MEDENİCE" son bulacağını düşünülmüş

Peki tamam seni anlıyorum içinde bulunduğun durum gayet doğal...

Hayatta bu ihtimaller her zaman var ve olabilir insanın zamanla duyguları azalabilir çoğalabilir...

Ben de artık beni eskisi kadar sevmeyen ilgisi olmayan bir insanla zorla birlikte olmayı isteyecek kabul görecek birisi asla değilim...

Peki tamam ne zaman istersen...

Benden ayrılmayı boşanmayı ne zaman istiyorsun?

Birlikte yaşanmış güzel anlarımız da oldu... Yaşananların hepsi çok kıymetli ve değerli hiçbirini asla unutmayacağım...

Lütfen bu güzel anılar kirlenmeden medeni ve eski iyi bir dost gibi kalacak şekilde evliliğimizi bitirelim.

Boşanmadan önce bu boşanma konusunu bizden başka hiç kimse duyup bilmesin. Biz boşandıktan sonra haberleri olsun olur mu?

Ancak durum şöyle olmuş!

Neden? Niçin? Ne oldu?

Bu durumun sebebi benden mi kaynaklı? Sende mi? Yoksa bu konu için 3. bir şahıs mı var?

Bu durum sende ne zamandan beri var?

Benimle eskisi kadar yeterince ilgilenmiyorsun ne demek?

Nasıl bir ilgiden ve ilgisizlikten bahsediyorsun?

Peki şimdiye kadar... Sen benimle istediğim gibi ilgilendin mi?

Sordun mu bir gün gelip bunu bana. Seni yeterince memnun ve mutlu edebiliyor muyum dedin mi?

Benim senin böyle düşündüğün hissettiğin konuda daha önce hiç uyardın mı?

Uyarmak mı gerekiyor? Benimle ilgilen demek mi gerekiyor?

Evet bunu uyarman gerekiyordu! Uyarmış olsan ben de buna göre kendime bir çeki düzen vermeye çalışırdım ama işin doğrusu bu değil... Senin hayatında başka birisi var.

Öyle kolay değil... Benim hayatımdan sana olan ilgim sevgim azaldı diye çıkıp çekip gitmek... Gidecek tabii ama ben göndereceğim seni...

Senin bütün kirli çamaşırlarını ortaya tek tek bir bir dökeceğim...

Tüm cümle alem gerçekte senin nasıl birisi olduğunu bir de benden dinleyip öğrensinler...

Benim hayatımı düzenimi bozan kim ise... Senin aklını çelen kimse onu da bulacağım...

Sana bu hayatı zindan edeceğim...

Gelip kapımda yalvaracaksın, ayaklarıma kapanacaksın seni inim inim inleteceğim...

Anandan emdiğin sütü burnundan fitil fitil getirteceğim...

Senin düştüğün hale sokaktaki köpekler bile bakıp görüp acıyacak...

Alacağım elinde ne var ne yok hepsini alacağım senin elinden gör sen...

Senden aldığım ne varsa onları ben de gidip çatır çatır başkalarına yedireceğim...

Güncellemeler
2 ay
Konu tamamen!!! İnsan yaşamı ve hayatın bu yöndeki konuları hakkında genellemeye dayalıdır
"Sana karşı artık eskiden olduğu kadar ilgi ve sevgi duymuyorum" Medeni insanlar gibi ayrılalım mı? evlenmek mi zor Boşanmak mı?