Kimse kimsenin geçmişini asla bilemeyeceğine göre insanlar nasıl evlenebiliyor?
2 ay
Kimse kimsenin geçmişini asla bilemeyeceğine göre insanlar nasıl evlenebiliyor?
Cevap
1Cevap
O zaman evlenmeyi güvenmeden olmaz ilişkinin temelinde güven olmalı
Zaten evlenmem ki.
İsabet olmuş
Sizi kıran da iyi ki kırmış.
Evet
Sil sil silSil sil silSil sil silSil sil silSil sil sil
Güvenmeyecekseniz yola cikmayin.
Çıkmam ki zaten.
Evde kalmaniz daha iyi o halde
Boynuzlu olmaktan iyidir.
Aman sen boynuzlanma kardesim
Teşekkürler Ren Geyiği Olmamış Bir Tane Erkek Kalsın Bari
Senin diger paylasimlarini da biliyorum. Namusu yalnizca kadinda gören, sorgulayan ve bunu kendine hak bilen zavalli birisin. Omrun boyunca hep bunu sorgulayacak ve sadakate muhtac kalacaksin. Senin gibiler her seyi hak ediyor. Ne yaparsan yap. Kadinlardan elini cek. Kaybol
Sorumdan defol git başka yerde sayıkla
Hadi umarim bir ömür boynuzlanirsin
Onu ancak sizin kocanız olacak enayi yaşar.
Sen ve senin gibiler de öyle milleti izlesin özensin. Ama üzgünüm hayatin boyunca boynuzlanacaksin
Kimseye selam bile vermiyorum. Tanımadığım tanışmadığım insanlar kendi aralarında ne halt yerse yesinler. Yalnız adamın boynuzu çıkmaz.
Tamam böyle yalniz kalda kimseye yazik etme
Aldatanlara gık diyemeyip aldatılmamak için önlem alanlara saldırdığınız için asıl size yazık...
Aldatanla işim olmaz, olmadi da zaten. Benim öfken sürekli kadinlarin namusuna laf etmene.
Kimse kimsenin namusuna laf etmiyor bir kadın 100 erkekle evlenip cinsellik yaşayıp boşanmış da olabilir benim dediğim çok fazla yaşantısı olmuş bir kadınla hiç yaşantısı olmamış bir kadını ayırma imkanımız olmadığına göre evleneceğim eşi nasıl seçeceğiz? Erkeklerde zaten tüm kadınlar bakir erkekten tiksindiği için ne kadar çok cinsellik yaşamış olursa kadınlar zaten ona bayılıyor. Mevzu namus değil mevzu belirsizlik ve bilinmezlik.
Kim bakir erkekten tiksiniyor millet evlenecek adam yok ortada diye kan ağlıyor kadınlar öyle bir ayrım yapmaz. Her haltı yiyen bir erkekte bakire kızı haketmiyor. Sen bakireysen bakire kız isteyebilirsin değilsen kendin gibi yapmış olan bir kıza o damgası vurma
Ben bakirim ve Türkiye'de bakir erkekten tiksinmeyen tek bir tane bile kız görmedim.
Geçen s* ben erkekte bakirlik önemli değil diyen sen değil miydin?
Ben bakirim kadında da erkekte de bekaret önemsenmeli düşüncesindeyim kimseye önemsiz demedim benle aynı yaş grubunda başka bir gizli üye olmalı o dediğiniz kişi
Erkekte önemli değil ben s* geçerim falan demedin yani
Ben kadınlardan ve sadece bakire kadınlardan ve sadece evleneceğim bakire kadından hoşlanırım öyle sapık laflar etmem
O nedir anlamadım
Yapay Zeka Cevapladı
Güven tam da böyle soruların içinden doğuyor aslında ❤️ Bir insanın geçmişini yüzde yüz bilemezsin ama karakterini görebilirsin. Tutarlılığına bakarsın davranışlarına bakarsın kriz anlarında tavrına bakarsın. İçinin sesini de hafife alma 😉 Geçmiş değil bugün nasıl biri olduğu önemli. Sağlıklı iletişim kurdukça korkun azalır 💑✨