Engelledim sandım, arşivde açıkta kalmış 🤪

Engelledim sandım, arşivde açıkta kalmış 🤪

Cevap
12Cevap
Hatırlamıyorum
Benim için artık önemi olmayan bir kızın bu akşam karşılaştık sessiz kalmayı tercih ettim ( yanlış yaptı )
Sevmesen bile engellenen tuhaf ben ablan olsam seni evime bile almazdım.
Yılışık ne yapayım ben , yaptığı şeyleri bana atıyor ablan bunu yaptı nasıl olmuş nispet yapar gibi , yok ablamla resimler atıyor sonra bana hangisi güzel diyor ee ben ne yapayım 😃
bir şey derdim de kafasiz desem yeri çocuğu var birde en son hamileydi diye biliyorum ben çok konuşmuyorum ikisiyle annem iletişimde
Haha , niyete bak adamın neresini seveyim ben sevilecek tipi uok ben tipe bakarım 😜 isim olmaz herkes kendi dengine biz ailecek uyardık kendi hâlinde kararlarını verdi. Ve soruya gelecek olursam ben soralı bu konuyu 7,8 ay olmuştur farklı soru ne ara gördün 😅 demek o kadar hafixan yerjnde
Alayına çizgi çektim arayıp konuşacak ailem bile kalmadı
Mesaj olarak bir sürü tanımadığım. Yüz yüze olarak alırım
Müslüman yobaz bir herif var 7/24 selamun aleyküm diyordu en sonunda bastım engeli
Hatırlamıyorum ki
Enişte nefretimiz gani
özele mesaj atan herkesin selamını alırım
selam aliyirum da selam vermekte utaniyorum
Selam veren herkesin selamını alırım
Sabah arkadaşımdan günaydın mesajı aldım 😂
Niye amaa Selam vermiş
selam almamazlık yapmam
Anlaşılan ablanın eşi seni çok sevior 😄
Çooook tatlı bir hanımefendinin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Enişte konusunda hissettiğin şey çok normal olabilir 🤷♀️ Herkesle samimi olmak zorunda değilsin sonuçta. Engelledim sandım deyip görmezden gelmen de biraz kendini koruma hali 🧱 Bence ablanla aran bozulmasın diye en azından mesafeli ama saygılı durman yeterli olur 🙃 En son eski bir arkadaşımın selamını almamıştım ben de 😅✨