Yani mesela kadın üstündür demeyen toksik cinsiyetçilik yapmamak neden pick me'lik olarak görülüyor
2 ay
Değil aslında neden aciz olsun şimdi aciz olan hiç bir kız kafın yok hepsi ayaklarının üzerinde duruyor sadice aile kavramında erkeğin koruyucu kollayıcı evine işine eşine sadık olduğu durumda erkeğin böyle bir üstünlüğü var yoksa herkes eşit
Feministlik kadın üstündür demiyor seni cahil!!! Anan gibi sülale donu yıkamış okutulmamiş okuma yazma bilmeyen kadınları savunan bir şey, yeri geldiğinde erkek çocuklarını da savunan bir şey (erkekler ağlamaz nah ağlamaz ağzına ettiklerim)
cahil ne ya ayrıca gir ttye falan bak küçücük kızlar üstünlük olarak görüyor artık feminizm kadın üstün diyor demek demedim elimizin altında Google var ua hani
Bu nasıl bir üslup ya
Buket konu feminizm olunca inan ki bu üslup kibar bile kalıyor sanki Türkiye'de değilde Paris'te büyümüşler Türk kadınlarının yıllarca farklı farklı bölgelerde nasıl ezildiğinden bi'haber 🙄
Adı üstünde küçücük kızlar 😂 feministliği pozitif ayrımcılık sanan 40 yaşında dayılar bile var çocukları çok da sorgulamamak gerek
@M3rovha3lss konu olarak çok haklısın ama soruyu soran kişiye karşı üslubun biraz kaba olmuş istersen inanmayabilirsin ama doğru feminizmi savunan birisiyim işin aslı her konuda eşitlik yoktur bilmem katılır mısın ama kadınların yapabileceği bizim yapamayacağımız şeyler var bizim yapıp sizin yapamayacağınız şeyler var ama insanlık ve hukuki olarak her konuda eşit olmamız gerekir bir erkek nasıl istemediği bişeyi yapmamakta özgürse aynı şekilde kadın da bu özgürlüğe sahip olmak zorundadır bu örnekti bunu türetebilirsin
Feminist olmamak acizlik değil 💛 Fakat günümüzde feminizm çoğu kişi için “kadın erkek eşittir” demekle özdeşleşti. Sen “kadın üstündür demiyorum ama eşitlik istiyorum” dersen sorun yok 👍
Pick me denmesinin sebebi genelde “erkekler beni daha çok sevsin” hissini veren ifadeler 😕 Niyetin buysa sorgulanıyor yoksa feminist olmak zorunda değilsin 💬✨
Cevap
7Cevap
Kimse kimseden üstün değildir feministlik eşitliği savunuyor zaten
zaten öyle bunun farkındayım feminizm üstün diyor demek istemedim anlatmak istediğim şey şu an feminizm olduğunu iddia eden bazı kişilerin toksik cinsiyetcilik yapması ve diğerleri buna katılmadığında onları pick me ilan etmesi
Feminist diyecektimm
Yok en uyumlu ve erkeğini mutlu etmeye en yakın kişidir
Bu feminist falan ne ya. Herkes birbirine saygılı olsun oldu bitti
feminizmi kadını üstün tutmak, toksik cinsiyetçilik yapmak olarak tanımladığın için olabilir
Feminizm o demedim onu yapmayanlar dedim
Ben sana katılıyorum kadın üstündür kesinlikle hiçbir erkek kadınsız yapamaz mümkün değil 31 çekmek nereye kadar ben senden yanayım
🤨🤨🤨🤨
Soruyu bir daha oku istersen
Alkollü kafayla bu kadar okunuyor pardon canım ya olsun ben yine de senden yanayım
git ayıl beee
Ayıldım ayıldım şimdi feminist olan bir kızla feminist olmayan bir kız sence anlaşabilir mi bence anlaşamaz sonuç itibariyle orada bir ötekileştirme oluyor 3 tane feminist kızın arasına girersen seni ötekileştirme yaparlar sen daha farklısın onlar için o yüzden boş ver sen benim hislerle takılma gel benimle takıl
Üzgünüm ben çirkinim Ğwşwüwşwüwğa ayrıca bende feministim toksik feminist değilim sadece
Bir Rus atasözü der ki çirkin kadın yoktur az votka vardır ve bir tür atasözü der ki çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır yani kendine hiç yorma ve üzme mutlaka seni beğenen de olacaktır bak benim profil resmime beş kardeşin içerisindeki en çirkin adam şu an sevgilim var sen dersin ki bu kız bu adama nasıl bakmış vallahi şaşırırsın
çirkin olmadığına eminim
Sorunu beğeniyorum profilime bak
Kaç yaşındasın
38 ama biraz yıpratılmış 38 sen kaç yaşındasın 21 22 diyeceksin şimdi
19um
Aman yarabbim küçücük tatlı kız seni öyle şeyler düşünme daha yaşın çok genç hayatında başına neler gelecek kimler gidecek kimler gelecek bilemezsin tabii ki bunları ama kesinlikle çirkin olmadığını düşünüyorum
teşekkürler ama inan bana çirkinim beğenen 1 erkek bile görmedim beni
Seni görmek istiyorum bana yazsana gerçekten söz çirkinsen çirkinsin diyeceğim vallahi
olmazzz foto falan atamam ki
Anladım tamam ama tekrar söylüyorum ben senin çirkin olduğunu düşünmüyorum sen de öyle düşünme
A. tal femist olmaktansa gerçekten eşitliğe inanıp feminist kategorisinden dışlanmak daha iyidir
Yo değildir her görüşe saygılı olmak lazım
o tipler yargilicak yer ariyo bakmamak lazim pek
İnsanlar mal bakma sen kimseye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?